• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Raclette kaas kopen

2 resultaten

|
Aflopende Volgorde
  1. Franse Raclette kaas 48+
    -39%

2 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Raclette kaas & toestel koopt u bij Delekkerstekaas.nl

Raclette is, net als kaasfondue, één van de nationale gerechten van Zwitserland. De naam is afkomstig van het Franse woord 'râcler', wat schaven of schrapen betekent. De raclette kaas wordt gegeten met gekookte ongeschilde aardappels, augurkjes, zilveruitjes, champignons, bloemkool en broccoli die samen met de raclette kaas worden verwarmd. Bij Delekkerstekaas.nl koopt u alle Raclette benodigdheden! Onze Zwitserse kaas is slechts een van de vele buitenlandse kazen uit ons assortiment.

Genieten van echte Raclette kaas

Wilt u graag een traditionele Zwitserse Raclette avond vieren met heerlijke gesmolten Raclette kaas en lekker geroosterde groenten of toast? Dan heeft u natuurlijk een goed Raclette apparaat nodig om daarvan te kunnen genieten. Raclette is een oude traditie die van oorsprong werd gebruikt door veehouders in de Zwitserse bergweiden. Die lieten hun kazen smelten bij een kampvuur en schraapten met een stuk brood langs de gesmolten kaas. Wilt u ook uw vrienden of familie verrassen met een goed voorbereide avond en een heerlijke Raclette kaas van topkwaliteit? Gesmolten in combinatie met groenten, gepofte aardappelen of pasta is erg lekker en bijzonder eenvoudig te realiseren. Natuurlijk helpen wij u bij Delekkerstekaas.nl met de beste en lekkerste Raclette kaas die er is. U regelt zelf de juiste bereiding.

Hoe bereidt u de lekkerste Raclette kaas?

Natuurlijk kunt u net zoals de Zwitserse boeren naast de open haard gaan zitten en de Raclette bij het vuur leggen om daarna uw brood, aardappels of groenten erlangs te halen. Ook bij een barbecue smaakt een Raclette kaas ontzettend goed. De meeste mensen gebruiken een gourmetstel of Racletteset om een gezellige Raclette avond te beleven en dat kan op verschillende manieren. Snijdt u de kaas in plakjes, dan kunt u die perfect in een gourmetpannetje passen om de kaas te laten smelten. U kunt er ook voor kiezen de kaas onder de grill te leggen. De kaas smelt vanzelf en u kunt vervolgens uw gerechten erin dopen, eventueel aangevuld met wat versgemalen peper of andere kruiden. Lekker!

Welke kaas is er nodig voor een goede Raclette?

Als u denkt aan gesmolten kaas heeft u misschien direct een associatie met een gezellige kaasfondue. Een goede fondue is natuurlijk heerlijk, maar toch is Raclette wel iets heel anders. Raclette kaas is in de loop der jaren op een speciale manier ontwikkeld voor één speciaal doel: te voldoen als de perfecte gesmolten kaas. Als u 'gewone' kaas gebruikt, vormen er zich vaak lange draden waar u zich lelijk aan kunt branden. Bij een goede Raclette kaas heeft u geen last van draadvorming. Raclette kaas heeft daarnaast ook een hele specifieke kruidige bergsmaak. Die smaak kunt u eigenlijk alleen terugvinden in de Zwitserse Alpen, waar deze kaas is gemaakt van rauwe koeienmelk. Bestel de overheerlijke Raclette kaas in onze webshop tegen de scherpste prijs!