• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaas cadeau

27 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

27 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Geef een kaasgeschenk of kaascadeau

Op zoek naar een lekker kaascadeau of luxe kaasgeschenk? Wij hebben ze in ons assortiment! Stuk voor stuk leuk, lekker en absoluut uniek. En in verschillende prijsklassen. Zo hebben we kaascadeaus tot €30, kaascadeaus van €30 tot €50 en kaascadeaus vanaf €50. Wat de gelegenheid of het budget ook is, bij Delekkerstekaas.nl is slaagt u altijd met succes. Kaas versturen is bij ons heel eenvoudig. We sturen het kaaspakket naar wens direct naar wie u maar wilt!

Verras uw vriend(in), collega, familie of al uw zakelijke relaties eens met een lekker kaaskado. In de categorie kaascadeaus vindt u allerlei samengestelde cadeaus die jeuzo kunt versturen, naar wie u maar wilt en waar u maar wilt. Kies voor een typisch Hollands kaasgeschenk voor al uw buitenlandse relaties of ga voor het XL-kaaspakket, ideaal voor echte kaasliefhebbers. Jonge kaas, brokkelkaas, bergkaas, Parmezaanse kaas en kaascadeaus met wijn of bier, u vindt het allemaal in deze categorie. En gaat u een kaasgeschenk kopen? Voeg dan tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap toe. Dit cadeauberichtje wordt dan bij u bestelling gedaan, zodat de ontvanger weet van wie het kaaskado afkomstig is. En, wie gaat u verrassen met een lekker en origineel kaasgeschenk?

Kaas versturen als cadeau of geschenk

Bent u op zoek naar een leuk kaascadeau of kaasgeschenk? Wij hebben de heerlijkste kazen in een mooie geschenkverpakking gecombineerd. Vergeet chocolade en bloemen, verras een vriend, familielid, collega of relatie met een smaakvol en speciaal uitgekozen kaaskado. Er is toch niets fijner om te krijgen dan een ambachtelijk kaaspakket? U bestelt het kaasgeschenk eenvoudig in onze online webshop, tegen de scherpste prijs!

U kunt in onze kaaswebshop kiezen uit verschillende leuke, lekkere en originele kaascadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een mandje met Hollandse kazen cadeau of verras een kaaskenner met een een kistje kaas voor bij de borrel

Jonge kaas, oude kaas, brokkelkaas, kruidenkaas, bergkaas, kleine kaasjes & edammer kaas of een luxe kaaspakket, de keuze is groot bij Delekkerstekaas.nl. U kunt het kaasgeschenk bestellen en direct laten afleveren bij degene die u wilt verrassen, eventueel zelfs nog met een persoonlijke boodschap erbij.

Offerte op maat

Wilt u meerdere kaascadeaus of kaasgeschenken bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of kerstpakket? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.