Kaas cadeaus

20 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

20 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Kaascadeau kopen

Op zoek naar een lekker kaascadeau of luxe kaasgeschenk? Wij hebben ze in ons assortiment! Stuk voor stuk leuk, lekker en absoluut uniek. En in verschillende prijsklassen. Zo hebben we kaascadeaus tot €30, kaascadeaus van €30 tot €50 en kaascadeaus vanaf €50. Wat de gelegenheid of het budget ook is, bij Delekkerstekaas.nl is slaagt u altijd met succes. We sturen het kaascadeau naar wens direct naar wie u maar wilt!

Verras uw vriend(in), collega, familie of al uw zakelijke relaties eens met een lekker kaaskado. In de categorie kaascadeaus vindt u allerlei samengestelde cadeaus die jeuzo kunt versturen, naar wie u maar wilt en waar u maar wilt. Kies voor een typisch Hollands kaasgeschenk voor al uw buitenlandse relaties of ga voor het XL-kaaspakket, ideaal voor echte kaasliefhebbers. Jonge kaas, brokkelkaas, bergkaas, Parmezaanse kaas en kaascadeaus met wijn of bier, u vindt het allemaal in deze categorie. En gaat u een kaascadeau kopen? Voeg dan tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap toe. Dit cadeauberichtje wordt dan bij u bestelling gedaan, zodat de ontvanger weet van wie het kaaskado afkomstig is. En, wie gaat u verrassen met een lekker en origineel kaasgeschenk?

Kaas cadeau

Bent u op zoek naar een leuk kaascadeau of kaasgeschenk? Wij hebben de heerlijkste kazen in een mooie geschenkverpakking gecombineerd. Vergeet chocolade en bloemen, verras een vriend, familielid, collega of relatie met een smaakvol en speciaal uitgekozen kaascadeau. Er is toch niets fijner om te krijgen dan een ambachtelijk kaascadeau? U bestelt het kaasgeschenk eenvoudig in onze online kaaswebshop, tegen de scherpste prijs!

U kunt in onze kaaswebshhop kiezen uit verschillende leuke, lekkere en originele kaascadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een mandje met Hollandse kazen cadeau of verras een kaaskenner met een een kistje kaas voor bij de borrel

Jonge kaas, oude kaas, brokkelkaas, kruidenkaas, bergkaas of een luxe kaaspakket, de keuze is groot in de categorie kaascadeaus. U kunt het kaasgeschenk bestellen en direct laten afleveren bij degene die u wilt verrassen, eventueel zelfs nog met een persoonlijke boodschap erbij.

Offerte op maat

Wilt u meerdere kaascadeaus of kaasgeschenken bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.