• Voor 14.00 uur besteld word dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Gratis verzending vanaf €30 in NL
 • Levering in heel Europa
 • Beemsterkaas

  7 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde
  1. Oud 35+
   Oud 35+
  2. Extra belegen 35 +
   Extra belegen 35 +
  3. Beemsterkaas
   Beemsterkaas
  4. Noord-Hollandse Oud 48+
   Noord-Hollandse Oud 48+
  5. Noord-Hollandse Extra Belegen 48+
   Noord-Hollandse Extra Belegen 48+
  6. Noord-Hollandse Belegen 48+
   Noord-Hollandse Belegen 48+
  7. Noord-Hollandse Jong Belegen 48+
   Noord-Hollandse Jong Belegen 48+

  7 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde

  Beemsterkaas kopen

  Onze Noord-Hollandse Beemsterkaas staat voor kwaliteit. Houdt u van kaas met karakter? Dan is de Beemsterkaas een goede keuze voor u! Bij Delekkerstekaas.nl vindt u diverse soorten Noord-Hollandse kaas die recht uit de Beemster komen. De kaas wordt gemaakt van de melk van koeien die grazen op de weiden in de Beemster polder. Dit is ingepolderde grond, die onder invloed van de zee voor een zeer romige zuivel zorgt. En dat proeft u als u voor Noord-Hollandse Beemsterkaas kiest!

  Ons assortiment Noord-Hollandse kaas is uitgebreid. Er is voor iedereen een smaakvolle kaas verkrijgbaar. Van jong belegen Beemsterkaas tot belegen Beemsterkaas, extra belegen 35+ Beemsterkaas en oude snijdbare Beemsterkaas. Voor de liefhebbers van extra pikant, overjarige kaas en oud snijdbaar hebben wij ook diverse Noord-Hollandse kazen. Beemsterkaas is heerlijk bij de borrel, verrukkelijk op een kaasplankje en lekker op de boterham. U kunt dus alle kanten op met Beemsterkaas!

  Noord-Hollandse kaas is een harde kaassoort en harde kazen laten zich prima verzenden. Een Noord-Hollandse Beemsterkaas scoort ook erg goed als kaascadeau!