• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Graafstroom kaas

12 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Duo Graafstroom kaas
  -9%
 2. Belegen 30+
  Belegen 30+
 3. Belegen 30+ Hele kaas
  Belegen 30+ Hele kaas
 4. Graafstroom Oud
  Graafstroom Oud
 5. Graafstroom Oud Hele kaas
  Graafstroom Oud Hele kaas
 6. Graafstroom Jong 48+
  Graafstroom Jong 48+
 7. Graafstroom Jong 48+ Hele kaas
  Graafstroom Jong 48+ Hele kaas
 8. Graafstroom Extra Belegen 48+
  Graafstroom Extra Belegen 48+
 9. Graafstroom Extra Belegen 48+ Hele kaas
  Graafstroom Extra Belegen 48+ Hele kaas
 10. Graafstroom Belegen 48+
  Graafstroom Belegen 48+
 11. Graafstroom Belegen 48+ Hele kaas
  Graafstroom Belegen 48+ Hele kaas

12 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Graafstroom kaas kopen

Graafstroom kaas komt uit het groene hart van Nederland, oftewel Bleskensgraaf waar de Zuivelfabriek De Graafstroom sinds 1908 staat. De melkkoeien grazen daar in het prachtige landschap naar hartelust. Een zuivelfabriek 'voor boeren, door boeren' waar van eerlijke melk een eerlijk eindproduct wordt gemaakt: kaas uit het hart.

In het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf wordt kaas uit het hart gemaakt. De start van de Zuivelfabriek De Graafstroom was sinds 1908 een feit, toen 15 meelveehouders de handen ineen sloegen. De Zuivelfabriek is vernoemd naar de vaart die door de Bleskensgraaf stroomt. Inmiddels zijn er zo'n 190 aangesloten melkveehouders die jaarlijks 450 miljoen liter melk verwerken tot natuurgerijpte ronde en rechthoekige Goudse kazen. De natuur en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.

De melkkoeien staan en grazen op de weilanden in en rondom het Groene Hart. Het landschap wordt gekenmerkt door een uniek veenweidegebied met weilanden die maar net hoger liggen dan het water in de sloten. Per dag eten de melkkoeien ongeveer 80 kilo gras en dat levert per dag 25 liter melk per melkkoe op. Van die 25 liter melk kunnen de boeren 2,5 kilo kaas maken, zoals de Graafstroom belegen 48+, Graafstroom jong 48+ en de Graafstroom oud welke u in ons online kaasassortiment tegen scherpe prijzen kunt kopen.