• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

4 kilo kaas

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

4 kilo kaas (kaaswiel) kopen

Een hele kaas kopen van 4 kilo doet u bij Delekkerstekaas.nl! In onze online kaas webshop verkopen wij diverse hele kazen/kaaswielen welke stuk voor stuk erg smakelijk zijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat er een hele kaas voor elke smaak in ons kaasassortiment te vinden is.

Een kaas van 4 kilo leent zich perfect als een uniek relatieschenk of als u extra voordelig kaas wilt kopen! Bij Delekkerstekaas.nl kunt u hele kaas kopen tegen de scherpste prijs. Een kaas van 4 kilo, ook wel kaaswiel genoemd, kunt u ook heel handig meenemen voor op vakantie. Ontdek de smakelijke hele kazen in onze online kaaswebshop, zoals de hele fenegriek kaas, de milde hele olijvenkaas met zongedroogde tomaten, de hele pestokaas met Italiaans accent en nog veel meer!

Een hele kaas kopen is extra voordelig!

De prijs van een hele kaas is voordeliger dan wanneer u diverse kleinere stukken kaas koopt. In onze kaaswebshop is het mogelijk om diverse hele kazen te kopen, ook wel kaaswielen genoemd. Geeft u binnenkort bijvoorbeeld een feestje of gaat u op vakantie? Dan is een hele kaas kopen echt een aanrader! Bij uw bestelling ontvangt u van ons voldoende kaaspapier om aangesneden kaas te verpakken en deze nog minimaal 20 dagen lang houdbaar te houden.

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.