• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele parmezaanse kaas

1 resultaten

|
Aflopende Volgorde

1 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hele Parmezaanse kaas kopen (kaaswiel)

Extra voordelig een hele of halve Parmezaanse kaas kopen? We bieden echte hele Parmigiano Reggiano kaas en hele Grana Padano kaas aan. Lekkere Parmezaanse kazen waar veel mensen gek op zijn. Een hele kaas is ook geschikt als relatiegeschenk of cadeau. Kies uw favoriete Parmezaanse kaas!

Parmezaanse kaas is de onbetwiste koning van de kazen. De echte Parmezaanse kaas ‘Parmigiano Reggiano’ komt uit de Italiaanse bergen, uit de omgeving van Parma. De echte Parmezaan kunt u herkennen aan het zegel aan de zijkant van de kaas. Hierop is ‘Parmigiano Reggiano’ te lezen. Bij Delekkerstekaas.nl kunt u een halve Parmezaanse kaas kopen of zelfs hele Parmezaanse kaas kopen. Vindt dit iets teveel van het goede? U kunt in onze kaaswebshop ook terecht voor het smaakvolle alternatief van deze kaas, namelijk een hele Grana Gadano kaas.

Bent u liefhebber van Parmezaanse kaas en wilt u deze kaas extra voordelig kopen? Een hele Parmigiano Reggiano kaas bestellen is dan een goed idee. De kaas is lang houdbaar en is voor vele toepassingen te gebruiken. U kunt er heerlijk schotels mee gratineren, pasta’s mee bestrooien en uw salade extra smaak geven. Grana Padano is ook lekker uit het vuistje en zeer geliefd op mooie kaasplankjes.

Een Parmezaanse kaas is uitermate geschikt als kaascadeau, bijvoorbeeld voor een bruiloft, jubileum of als relatiegeschenk. Grootverbruikers zijn eveneens voordeliger uit door een hele Parmegiano Reggiano kaas te bestellen of een hele Grana Padano kaas te kopen. Informeer vooraf eens naar onze aantrekkelijke Parmezaanse kaas prijs wanneer u meerdere hele kazen kopen gaat.

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.