Manchego

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Manchego Pikant
  Manchego Pikant
 2. Manchego Spaanse schapenkaas
  -34%
  Manchego Spaanse schapenkaas
 3. Pecorino Romano Italiaanse Schapenkaas
  -9%
  Pecorino Romano Italiaanse Schapenkaas

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Manchego kopen

In de categorie geitenkaas – schapenkaas bieden wij een smaakvol buitenlands assortiment van deze kaassoort. Geitenkaas en schapenkaas worden niet voor niets steeds populairder. Allereerst omdat de kaasjes stuk voor stuk zo ontzettend lekker en gezond zijn en daarnaast vanwege de vele gebruiksmogelijkheden. Elke kaas heeft zijn eigen bijzondere smaak van mild tot aan extra pikant.

Geitenkaas of schapenkaas kopen? Dit heeft u via Delekkerstekaas.nl snel voor elkaar. Geiten- en schapenkaas kennen vele toepassingen. Natuurlijk smaakt het heerlijk op brood en kun je de kaas in warme en koude gerechten verwerken. Ook bij een glas wijn of op een kaasplateau misstaan deze kazen niet. U vindt in ons assortiment geiten- en schapenkaas uit landen als Italië, Frankrijk, België en Spanje. De meest bekende zijn de Spaanse Manchego, de Franse Crottin en de Belgische Chèvre. Echte aanraders om eens uit te proberen als je zin hebt in een lekker stukje kaas.

Op zoek naar een smaakvol kaascadeau? Liefhebbers van geiten- en/of schapenkaas doe je zeker een plezier met onze lekkere kazen. U kunt eenvoudig geitenkaas kopen en laten bezorgen waar u wilt.