Boerenkaas

21 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina
 1. Truffelkaas van de boerderij
  Truffelkaas van de boerderij
 2. Belegen Jumbo kaas van de boerderij
  -28%
  Belegen Jumbo kaas van de boerderij
 3. Wilde Weide Kaas Biologisch Belegen
  Wilde Weide Kaas Biologisch Belegen
 4. Overjarige boerenkaas
  Overjarige boerenkaas
 5. Kaas van de boerderij Belegen
  Kaas van de boerderij Belegen
 6. Biologische kaas Belegen Kinderdijk
  Biologische kaas Belegen Kinderdijk
 7. Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
  Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
 8. Graskaas van de Boerderij
  Graskaas van de Boerderij
 9. Boeren-Leidse Met Sleutels AOP pikant
  Boeren-Leidse Met Sleutels AOP pikant
 10. Kaas van de boerderij Pikant
  Kaas van de boerderij Pikant
 11. Kaas van de boerderij extra belegen
  Kaas van de boerderij extra belegen

21 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Echt goede boerenkaas kopen, een bewuste keuze

In Nederland wordt op ongeveer 340 boerderijen op traditionele wijze kaas gemaakt. Deze boerenkaas is handwerk dat bovendien om ervaring vraagt. Het betreft vaak een ambacht. Dit ambacht wordt veelal generaties lang overgedragen van moeder op dochter. Wij selecteren op smaak, kwaliteit en letten nauwkeurig op de rijping. Wij leveren die kaas, met overtuiging, graag aan u.

Wilt u graag een echt traditionele Hollande boerenkaas kopen? Bij Delekkerstekaas.nl krijgt u een topkwaliteit handgemaakte boerenkaas tegen een scherpe prijs. Echte boerenkaas wordt op ambachtelijke, traditionele wijze bereid met verse rauwe melk van koeien, vaak al generaties lang. Omdat de melk niet wordt verhit smaakt boerenkaas nooit exact hetzelfde. De bacteriën in de rauwe melk geven iedere kaas namelijk een eigen karakteristieke smaak en juist daar wordt bij Delekkerstekaas.nl enorm op gelet. Onze boerenkaas wordt speciaal voor u geselecteerd bij de beste kaasboerderijen. Natuurlijk letten wij nauwkeurig op het rijpingsproces en de kwaliteit van bereiding, zodat u verzekerd bent van de beste Hollandse boerenkaas.

Assortiment boerenkaas

Wij hebben een ruim assortiment in de beste boerenkazen van Nederland die variëren van truffelkaas van de boerderij, lekkere boeren graskaas, smaakvolle boeren belegen kaas en extra belegen kaas Kinderdijk tot overjarige boerenkaas. Wil u graag een hele kaas kopen en deze cadeau doen als origineel culinair kaascadeau? Ook dan helpen wij u graag met een cadeau op maat. Bekijk snel de mogelijkheden op onze site of neem contact met ons op voor meer informatie.

Boerderijkaas of boerenkaas kopen?

Boerenkaas kopen of boerderijkaas, waarschijnlijk is dat voor u hetzelfde. Toch is boerderijkaas iets geheel anders dan boerenkaas. Echte traditionele boerenkaas wordt maar op 340 boerderijen in Nederland gemaakt. Boerderijkaas of kaas van de boer echter kan in principe van iedere boerderij komen. Bij het bereiden van boerderijkaas wordt wél verhitte melk gebruikt en daardoor is de smaak van deze kaas niet te vergelijken met boerenkaas. Natuurlijk verkopen wij ook kaas van de boerderij, want ook deze is van een uitstekende kwaliteit. Wilt u toch liever echte boerenkaas bestellen? Al onze boerenkazen zijn bereid naar een authentiek recept en ze zijn dan ook met veel toewijding gemaakt. Natuurijk kopen wij alleen de beste boerenkaas in. Daarom kunt u hier met een gerust hart uw boerenkaas kopen.

Een hele boerenkaas kopen

Wilt u graag een hele boerenkaas kopen? Dan kan! Zowel zakelijke relaties als particulieren kunnen in onze kaaswebshop een hele boerenkaas kopen.

Offerte op maat

Wilt u meerdere kazen bestellen, bijvoorbeeld als kaascadeau? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.