Productomschrijving
De volle, pittige smaak van echte oude kaas zónder dat hij brokkelt in de kaasschaaf? Dat is mogelijk dankzij de zorgvuldige en geduldige rijping in een traditioneel kaaspakhuis, waar deze kaas minimaal 12 maanden de tijd krijgt om zijn uitgesproken karakter te ontwikkelen. Het resultaat: een rijke, intense smaak én een mooie snijdbaarheid.
Oude kaas is heerlijk op brood, bij de borrel of om te verwerken in warme gerechten voor een extra smaakboost. Ook is deze kaas uitstekend geschikt om mee te nemen naar het buitenland of om als typisch Hollands geschenk te geven.
Een hele kaas weegt minimaal 11 kilo en is niet alleen voordeliger in aanschaf, maar ook eenvoudig te bewaren. Wij kunnen de kaas desgewenst voor u in stukken snijden. Elk stuk wordt afzonderlijk vacuüm verpakt en is minimaal zes weken houdbaar. Zo geniet u op uw gemak – of samen met anderen – van deze authentieke oude kaas, met behoud van smaak en kwaliteit.