Raclette Kaas
Raclette kaas & toestel koopt u bij Delekkerstekaas.nl
Raclette is, net als kaasfondue, één van de nationale gerechten van Zwitserland. De naam is afkomstig van het Franse woord ‘râcler’, wat schaven of schrapen betekent. De raclette kaas wordt gegeten met gekookte ongeschilde aardappels, augurkjes, zilveruitjes, champignons, bloemkool en broccoli die samen met de raclette kaas worden verwarmd. Bij Delekkerstekaas.nl koopt u alle Raclette benodigdheden! Onze Zwitserse kaas is slechts een van de vele buitenlandse kazen uit ons assortiment.

Alle 3 resultaten
-
Franse Raclette Kaas 48+
Vanaf 40,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Raclette Apparaat
139,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Zwitserse Raclette Kaas 48+
Vanaf 50,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Geniet van de authentieke smaak van echte Raclette kaas
Wilt u een gezellige, traditionele Zwitserse Raclette-avond organiseren? Met gesmolten Raclette kaas en knapperige geroosterde groenten, toast of aardappelen creëert u een warme sfeer die iedereen zal verrassen. Voor de beste ervaring heeft u natuurlijk een goed Raclette-apparaat nodig, zodat de kaas perfect smelt. Raclette is een eeuwenoude traditie van veehouders uit de Zwitserse bergen, die hun kaas bij het kampvuur lieten smelten en deze met brood van het bord schraapten. Wilt u deze bijzondere smaakbeleving thuis beleven? Bij Delekkerstekaas.nl vindt u de lekkerste Raclette kaas van topkwaliteit. Met een eenvoudige bereiding zet u een heerlijk feestmaal op tafel.
Zo bereidt u de perfecte Raclette kaas
U kunt Raclette op verschillende manieren bereiden: net als de Zwitserse boeren bij het kampvuur, onder een grill of met een gourmet- of Racletteset. Snijd de kaas in dunne plakjes die precies in de pannetjes van het apparaat passen en wacht tot de kaas goudgeel en romig smelt. Vervolgens dipt u groenten, aardappelen of brood erin, eventueel afgemaakt met versgemalen peper of uw favoriete kruiden. Ook tijdens een barbecue is Raclette kaas een smakelijke toevoeging die uw gasten zal verrassen.
Waarom kiest u voor echte Raclette kaas?
Raclette is niet zomaar gesmolten kaas; het is een speciaal ontwikkelde kaas met een karakteristieke kruidige bergsmaak, gemaakt van rauwe koeienmelk uit de Zwitserse Alpen. In tegenstelling tot gewone kazen smelt Raclette zonder lastige draden te vormen die kunnen branden. Deze unieke smaak en textuur maken Raclette kaas onmisbaar voor een geslaagde avond. Bestel uw overheerlijke Raclette kaas eenvoudig en voordelig in onze webshop en geniet van een authentiek Zwitsers feest bij u thuis.