• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

De lekkerste online kaaswinkel van Nederland


Over kaaswebshop DeLekkersteKaas.nl

Delekkerstekaas.nl is de lekkerste online kaaswinkel van Nederland. De liefde voor kaas zit ons van oudsher in het bloed. Generatie na generatie staat onze familie op markten en in de winkel om kaas te verkopen. Die jarenlange ervaring en liefde voor het vak proef je terug in het assortiment, de kwaliteit en de kennis over ons product. 

Ons assortiment

Ons assortiment is met ruim 300 soorten erg groot, maar elke kaas is zeer zorgvuldig gekozen. Wij speuren ondanks het grote assortiment toch nog dagelijks naar kaas met een bijzondere kwaliteit en nieuwe smaak. Zo af en toe doet een bijzondere kans zich voor. Die kaas voegen we dan graag toe aan het assortiment. Zodat jij hem ook kunt proeven.

De kaas die wij aanbieden ligt rustig op de plank te wachten. Wij snijden het pas als je het besteld hebt. Zo is elk stuk gegarandeerd vers. Verzenden doen we vervolgens met een slim koelsysteem. In de webshop staat bij elke soort informatie over smaak, vorm, houdbaarheid, herkomst en de manier van bereiden en affineren. Wil je nog meer achtergrondinformatie? Lees dan ook eens onze blog over kaas. En voor lekkere kaasrecepten kijk je op de receptenpagina

Wij leveren aan

De online kaaswinkel Delekkerstekaas.nl levert over de hele wereld aan restaurants, leveranciers van maaltijdboxen, verkopers van relatiegeschenken en kerstpakketten, detailisten en natuurlijk ook bij kaasliefhebbers aan huis. Onze kaas wordt gesneden en verpakt in een door het COKZ gecertificeerde locatie.  

 

Prijsstelling

De online kaaswinkel zoekt dag in dag uit naar de beste verhouding van prijs, product en kwaliteit. Daarin slagen wij regelmatig en bedingen dan, gesteund door onze omzetcijfers, een lagere inkoop. Die lagere prijs geven wij aan jou door. Bij grotere bestellingen (boven de € 30,-) zijn de bezorgkosten voor onze rekening. Kijk voor aanvullende informatie op de webpagina verzenden.

 DeLekkersteKaas.nl de lekkerste online kaaswinkel van Nederland

 

 

DE LEKKERSTE KAAS ONLINE BESTELLEN

De lekkerste kaas is voor iedereen iets anders

Als wij tien mensen vragen wat de lekkerste kaas is krijgen wij waarschijnlijk van iedereen een ander antwoord en misschien is dat nog wel het mooiste van kaas. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en iedereen heeft een andere smaak. De lekkerste kaas is voor ons een kwaliteitskaas die zorgvuldig is gemaakt. Of die nu uit het buitenland komt of uit onze eigen boerenpolders maakt voor ons niet zoveel uit. Als de kwaliteit van een kaas gegarandeerd is vindt u de lekkerste kaas in ons assortiment. Houdt u van Hollandse Kaas, Boerenkaas, Parmezaanse kaas of Raclette kaas? Bekijk dan snel ons assortiment. Natuurlijk hebben wij oneindig veel andere soorten en smaken in ons assortiment. Tenslotte is de lekkerste kaas voor iedereen iets anders.

De lekkerste kaas uit Holland

Beemster kaas, Gouda kaas, Komijnekaas, wie kent het niet? Of u nu traditionele kaas kiest, geitenkaas of schapenkaas, bij ons vindt u altijd een kaas die gegarandeerd van uitstekende kwaliteit is. Houdt u van belegen kaas, overjarige kaas of juist een jonge variant of gaat u liever voor een lekkere pittige smaak? Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Ook als u van Hollandse Boerenkaas houdt zult u prettig verrast worden door onze uitgebreide keuze in kazen. De ambachtelijke en traditionele kazen van Nederland zijn ontzettend lekker, ongeacht de smaaksterkte. Of u nu kiest voor gepasteuriseerde kaas van de boerderij of liever kiest voor gethermiseerde of ongepasteuriseerde boerenkaas, onze kazen zijn altijd perfect.

De lekkerste kaas uit het buitenland

Vindt u het heerlijk om op vakantie in Europa een lekker stukje kaas te proeven dat eens een keer niet uit Holland komt? Dan kunt u hier uw hart ophalen met de lekkerste buitenlandse kazen uit Europa. Of u nu houdt van Franse kazen of Italiaanse, Spaanse of Portugese kaas of juist ontzettend kunt genieten van een kaas uit Zwitserland of Oostenrijk, hier vindt u exact waar u in het buitenland zo van kunt genieten. Maak een keuze uit onze harde kazen, halfharde kazen, geitenkaas of schapenkaas en stel een heerlijk kaasplankje samen voor een gezellige avond bij de buis of een leuke avond met visite. Wij wensen u veel genot met de lekkerste kazen uit Europa!