• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kleine kaasjes & Edammer kaas

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Kleine kaasjes & Edammer kaas kopen

Kleine kaasjes zijn leuk om cadeau te geven en lekker om te krijgen. Deze smaakvolle mini kazen zijn uitstekend te gebruiken bij feestjes, ’s avonds bij de borrel of als onderdeel van een kaasplankje. Wilt u kleine kaasjes kopen? Bij Delekkerstekaas.nl vindt u verschillende soorten kleine kaasjes die u online kunt kopen, als kaascadeau om iemand te verrassen of gewoon lekker voor uzelf.

In deze categorie van onze online kaaswinkel vindt u een smaakvol overzicht van de diverse kleine kaasjes die wij in ons assortiment hebben.  Wilt u een klein kaasje als kaascadeau geven? In onze kaas online shop hebben wij tevens bijpassende geschenkdozen te koop. 

Vanaf €30 verzenden wij gratis. U kunt kaas kopen en overal laten bezorgen, ook in het buitenland. U kunt dus tevens al uw buitenlandse relaties verrassen door één of meerdere kleine kaasjes te kopen in onze online kaaswinkel!

Zakelijk kaaskado op maat?

Ook voor relaties is een kaaspakket een bijzonder geschenk. Zij zullen nog lang genieten van de variatie aan lekkere kaasjes. U kunt daarnaast ook kiezen voor een hele kaas, bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo. Met een kaaskado geeft u op een mooie en unieke manier een blijk van waardering aan uw relaties. Bestel online in onze kaasshop uw kaaskado vanaf €50 en verzending is gratis!