• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaaskado vanaf €50,-

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde
  1. Kaas Delicatessen
  2. Kaas pakket Royaal
  3. Kaas cadeau Authentiek
    -11%
  4. Kaaspakket Deluxe

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Kaascadeau vanaf €50,-

Heeft u iemand wel eens een kaascadeau gegeven? Wilt u iemand met iets leuks verrassen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft of omdat iemand met pensioen gaat? Maar heeft u geen idee wat u kunt geven, een bloemetje, boekenbon of flesje wijn? Niet echt origineel toch? Wat dacht u van een uniek kaasgeschenk?

Geef iemand een kaascadeau, leuk verpakt en eventueel vergezeld van een flesje port, wat pesto of confituren. In deze categorie shopt u een kaaskado vanaf €50,-. In onze online kaaswinkel Delekkerstekaas.nl kunt u terecht voor verschillende mooie en vooral lekkere kaaspakketten. Van kaaskado’s tot €25 tot aan het kaaskado vanaf €50. In deze categorie vindt u onder andere het kaascadeau XL en mooie goed gevulde kaasmanden met vele verschillende kaassoorten en leuke extra’s.

Kaas kunt u bij vele gelegenheden eten en de geluksvogel van zo’n kaasgeschenk zal hier zeker van smullen. Binnenkort een verjaardag of ander feest en op zoek naar zo’n smaakvol kaaskado? Kies maar uit!

Zakelijk kaaskado op maat?

Ook voor relaties is een kaaspakket een bijzonder geschenk. Zij zullen nog lang genieten van de variatie aan lekkere kaasjes. U kunt daarnaast ook kiezen voor een hele kaas, bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo. Met een kaaskado geeft u op een mooie en unieke manier een blijk van waardering aan uw relaties. Bestel online in onze kaasshop uw kaaskado vanaf €50 en verzending is gratis!