• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaaskado vanaf €30,- tot €50,-

8 resultaten

|
Aflopende Volgorde

8 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Kaaskado vanaf €30,- tot €50,-

Iemand verrassen met een kaaskado heeft eigenlijk altijd veel succes, omdat veel mensen erg van kaas houden. Ook relaties zullen het zeker leuk vinden om een kaaspakket met diverse lekkere Hollandse-kaas soorten cadeau te krijgen. U kunt voor de leukste, lekkerste en origineelste kaascadeaus natuurlijk terecht bij Delekkerstekaas.nl. Wij hebben kaasgeschenken in verschillende prijscategorieën. In deze categorie vindt u kaascadeaus van €30 tot €50.

Onze gevarieerde kaascadeaus zijn allemaal mooi verpakt. U vindt altijd wel een kaaskado naar wens. Van een lekker kaaspakket met Hollandse specialiteiten tot aan een goed gevulde kaasmand. Lekker Hollands, gecombineerd met wijn, een klein kaasje voor buitenlandse relaties of een pakket speciaal voor de kaaskenner, u koopt het bij ons allemaal voor een aantrekkelijke kaasprijs.

Kaaskado op maat?

Liever meerdere kaaspakketten op maat gemaakt? Informeer eens naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. De kaascadeaus die u online kunt bestellen in onze kaasshop zijn allemaal zorgvuldig samengesteld. Bestelt u uit de categorie kaaskado van €35 tot €50 een kaaspakket van €30 of meer, dan is verzending gratis. Tip: geef uw kaascadeau(s) een persoonlijk berichtje mee!