• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaas bestellen: 
Op onze kaasshop DeLekkersteKaas.nl kunt u de hele dag door online kaas bestellen. Met uitzondering van de zondag, dat is voor ons een rustdag. In de kaasshop hebben wij de lekkerste kaas met herkomst uit Frankrijk, Engeland, Italië, Duitsland, België, Spanje, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en vanzelfsprekend uit Nederland. Het assortiment beslaat 300 soorten. Regelmatig vullen wij dat met een bijzondere kaas aan. Als uw bestelling vóór 14.00 uur bij ons is binnengekomen dan kan die bestelling de volgende leverdag bezorgd worden. Op de pagina bezorging vindt u het overzicht van de leverdagen. 
Er is een beperking van 4 leverdagen. We plannen het namelijk zo, dat er zo weinig mogelijk tijd zitten tussen afsnijden en ontvangen. De kaas zou, bijvoorbeeld in het weekend of met een extra vrije dag, te lang onderweg kunnen zijn waardoor de kwaliteit aangetast kan worden. Dat willen wij voorkomen.

Het gewicht uitzoeken:
U kunt het gewicht van de gewenste kaas kiezen uit de opties zoals aangegeven op de website. De kaas wordt nà uw bestelling afgesneden. Het kan voorkomen dat het gewicht afwijkt van uw vraag. Om u niet teleur te stellen verzekeren wij u dat het totale gewicht en bijbehorend bedrag van uw bestelling nooit lager is.  Wij hanteren daarbij wel een mimimaal orderbedrag van € 45,- 

 

 

Let op! De levertijden van de bezorgdiensten zijn een indicatie. Wij kunnen u geen garantie geven en zijn niet verantwoordelijk voor de levertijden van de bezorgdiensten.

 

Wij adviseren u om tijdig uw bestelling te plaatsen wanneer u de kaas op een exacte datum geleverd wilt hebben.