• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Overige kaassoorten

9 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Le Petit Doruvael Kaas 50+
  Le Petit Doruvael Kaas 50+
 2. Heublume kase
  Heublume kase
 3. Heublume kase-Hele kaas
  Heublume kase-Hele kaas
 4. Friese Nagelkaas oud
  Friese Nagelkaas oud
 5. Friese Nagelkaas
  Friese Nagelkaas
 6. Rookkaas
  Rookkaas
 7. Maasdammer
  Maasdammer
 8. Amsterdammer jong 48+
  Amsterdammer jong 48+

9 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Wij leveren als sluitstuk van de aangeboden reeks Hollandse kaas enkele kaassoorten die beslist de moeite waard zijn aan uw online kaasbestelling toe te voegen. Al deze kaassoorten hebben een heerlijke en vooral bijzondere smaak!

In de categorie ‘overige’ kaassoorten vindt u bij Delekkerstekaas.nl diverse kaassoorten die niet thuis horen in de andere categorieën, maar die u beslist niet mag missen. Deze bijzondere kaassoorten hebben stuk voor stuk een unieke en vooral lekkere smaak. Gaat u kaas kopen voor uzelf of wilt u iemand verrassen met een speciaal kaascadeau? Vergeet dan ons sluitstuk van de Hollandse kaassoorten niet en neem zeker een kijkje bij onze overige kaassoorten.

In de categorie overige kaassoorten vindt u bijvoorbeeld Friese nagelkaas jong en oud. Friesche nagelkaas is een lekkere kaas die wordt gemaakt met toevoeging van kruidnagel en komijn. Of wat dacht u van onze heerlijke rookkaas. U herkent de rookkaas aan zijn bruine korst. En wie houdt van smaakvolle Maasdammer kaas of heerlijke Heublume kaas (hooikaas) vindt ook in de kaascategorie overige kaassoorten mooie kaasaanbiedingen.

Online kaas kopen gaat tegenwoordig heel gemakkelijk en kaas laat zich ook prima per post verzenden. Wij verpakken ook onze kazen standaard vacuüm, waardoor deze lekker lang houdbaar blijven.