• Voor 14.00 uur besteld word dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Gratis verzending vanaf €30 in NL
 • Levering in heel Europa
 • Kruidenkaas

  17 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde
  Pagina
  1. Herfstmelange
   -20%
   Herfstmelange
  2. Notenkaas
   Notenkaas
  3. Mannenkaas
   Mannenkaas
  4. Truffelkaas van de boerderij
   -20%
   Truffelkaas van de boerderij
  5. Brandnetelkaas
   Brandnetelkaas
  6. Sambalkaas
   Sambalkaas
  7. Pestokaas
   Pestokaas
  8. Geitenkaas met brandnetel
   Geitenkaas met brandnetel
  9. Fenegriekkaas
   Fenegriekkaas
  10. Olijvenkaas met zongedroogde tomaten
   Olijvenkaas met zongedroogde tomaten

  17 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde
  Pagina

  Kruidenkaas kopen

  Bent u op zoek naar een heerlijke kruidenkaas? Delekkerstekaas.nl biedt een smaakvol assortiment met diverse soorten kruidenkaas. Tijdens de bereiding van kruidenkaas worden specifieke kruiden en specerijen aan de wrongel toegevoegd. Hierdoor krijgt de kaas extra smaak. Zongedroogde tomaten, bieslook, knoflook, tuinkruiden, selderij en brandnetel zijn enkele voorbeelden van dit soort smaakmakers. Wilt u eens iets anders dan de standaard Hollandse-kaas. Maak dan kennis met deze verrassende kaassoorten!

  Er bestaan enorm veel soorten kruidenkaas. De besten hebben wij voor u geselecteerd! De kruidenkazen variëren van weinig tot veel kruiden en van zacht tot pikant. Probeer de boeren truffelkaas met stukjes truffel eens of de smaakvolle fenegriek kaas. Houdt u meer van een beetje pit? Dan is de sambalkaas of mosterd-peperkaas (biodynamisch) echt iets voor u. Welke kruidenkaas kiest u?

  U kunt voor verschillende gelegenheden kruidenkaas kopen. Het smaakt lekker bij de borrel, op een kaasplankje, op brood en laat zich daarnaast ook goed verwerken in recepten. Geeft u binnenkort een feestje of brunch? Een stukje kruidenkaas scoort altijd. Een kruidenkaas is bovendien ook hartstikke lekker om als kaascadeau te geven.