Kruidenkaas

17 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina
 1. Aspergekaas
  Aspergekaas
 2. Notenkaas
  Notenkaas
 3. Mannenkaas
  Mannenkaas
 4. Duo Aspergekaas en Notenkaas
  -15%
 5. Truffelkaas van de boerderij
  -20%
  Truffelkaas van de boerderij
 6. Brandnetelkaas
  Brandnetelkaas
 7. Sambalkaas
  Sambalkaas
 8. Pestokaas
  Pestokaas
 9. Geitenkaas met brandnetel
  Geitenkaas met brandnetel
 10. Fenegriekkaas
  Fenegriekkaas
 11. Olijvenkaas met zongedroogde tomaten
  Olijvenkaas met zongedroogde tomaten

17 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Kruidenkaas kopen

Bent u op zoek naar een heerlijke kruidenkaas? Delekkerstekaas.nl biedt een smaakvol assortiment met diverse soorten kruidenkaas. Tijdens de bereiding van kruidenkaas worden specifieke kruiden en specerijen aan de wrongel toegevoegd. Hierdoor krijgt de kaas extra smaak. Zongedroogde tomaten, bieslook, knoflook, tuinkruiden, selderij en brandnetel zijn enkele voorbeelden van dit soort smaakmakers. Wilt u eens iets anders dan de standaard Hollandse-kaas. Maak dan kennis met deze verrassende kaassoorten!

Er bestaan enorm veel soorten kruidenkaas. De besten hebben wij voor u geselecteerd! De kruidenkazen variëren van weinig tot veel kruiden en van zacht tot pikant. Probeer de boeren truffelkaas met stukjes truffel eens of de smaakvolle fenegriek kaas. Houdt u meer van een beetje pit? Dan is de sambalkaas of mosterd-peperkaas (biodynamisch) echt iets voor u. Welke kruidenkaas kiest u?

U kunt voor verschillende gelegenheden kruidenkaas kopen. Het smaakt lekker bij de borrel, op een kaasplankje, op brood en laat zich daarnaast ook goed verwerken in recepten. Geeft u binnenkort een feestje of brunch? Een stukje kruidenkaas scoort altijd. Een kruidenkaas is bovendien ook hartstikke lekker om als kaascadeau te geven.