• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Komijnekaas

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Oud komijn
  Oud komijn
 2. Belegen komijn
  Belegen komijn
 3. Jong Komijn
  Jong Komijn

3 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Komijnekaas kopen

Komijnzaadjes geven een licht nootachtige, kruidige smaak aan onze komijnekaas. In de omgeving van Leiden, de Sleutelstad, wordt al eeuwenlang kaas gemaakt die door kenners geroemd wordt. Komijnekaas is stevig, een beetje kruimelig en heeft een vetgehalte van 30+. De Boeren Leidsekaas met Sleutels is de bekendste komijnekaas. 

Komijnekaas is een lekkere Hollandse kaas met een volle, karakteristieke smaak. Tijdens de bereiding van deze, veelal Goudse kaas, wordt komijnzaad aan de wrongel toegevoegd, waardoor de kaas een kruidige en subtiele smaak krijgt. Wilt u deze heerlijke kaas eens proeven? Komijnekaas kopen doet u natuurlijk bij Delekkerstekaas.nl.

Komijnekaas is verkrijgbaar in diverse varianten. Houdt u van een zachte kaas? Kies dan voor onze jonge komijnekaas. Houdt u van een beetje meer pit? Dan is de belegen komijnekaas of pikante oude komijnekaas echt iets voor u. De krachtige Boeren-Leidse met Sleutels mag u ook zeker niet overslaan. Deze kaas wordt geroemd om zijn kenmerkende krachtige, rijke smaak én heeft een vetpercentage van 30+.

U kunt via onze kaasshop gemakkelijk online komijnekaas kopen. Klik uw favoriete komijnekaas aan en doorloop de stappen. Online kaas kopen scheelt u een hoop gedoe, want u hoeft niet steeds naar de winkel. Bestelt u bovendien voor €30,- of meer aan Hollandse kaas, dan is verzending gratis. Ieder stuk kaas wordt apart in vacuüm verpakt, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. 

Lees alles over komijnekaas in onze blog 'Alles over komijnekaas'.