• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Goudse kaas

Goudse kaas kopen

De Goudse kaas bevat de vitamines A, B en D maar bevat in tegenstelling tot andere kaassoorten minder vitamine B12. Het heeft de bekende wielvorm met een gewicht tot 15 kilo. Goudse kaas is een verrukkelijke kaas met extra volle smaak. 

Goudse kaas is de meest bekende kaas en de meest gegeten kaas in Nederland. De kaas dankt zijn populariteit aan zijn lekkere zachte en zilte smaak. Goudse kaas is te herkennen aan de specifieke vorm. De kaas heeft namelijk de vorm van een wiel. Wij van Delekkerstekaas.nl selecteren onze Goudse kazen op smaak en kwaliteit en dat proeft u. In deze categorie vindt u de lekkerste soorten Goudse kaas bij elkaar. U hoeft alleen maar te klikken om uw favoriete Goudse kaas te kopen.

Goudse kaas kopen is een uitstekend idee, omdat er altijd wel een reden is om van Goudse kaas te genieten. Deze eerlijke en heerlijke kaas kunt u als jong, belegen, oud, oud snijdbaar en als brokkelkaas kopen. Bij jonge Goudse kaas proeft u de romigheid, heerlijk op brood. De belegen kaas heeft een meer karakteristieke smaak, lekker als tussendoortje en oude kaas is een genot bij een glas rode wijn. Bekijk alle Gouda kaas online in onze online kaasshop, zoals ons Duo Oude kaas, Maasdammer kaas, Goudse Jong Belegen kaas, Graafstroom Belegen 48+ kaas en veel meer diverse Goudse kaassoorten!

Een Goudse kaas is bovendien een erg leuk kaascadeau. Echte kaasliefhebbers doet u hier zeker een groot plezier mee. Bekijk onze kaas aanbiedingen of bestel het gezinspakket Goudse kaas. De kazen kunnen prima per post worden verzonden en ieder stuk kaas wordt door ons standaard vacuüm verpakt.