Geitenkaas - Schapenkaas

11 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Geitenkaas belegen
  Geitenkaas belegen
 2. Geitenkaas jong
  Geitenkaas jong
 3. Geitenkaas pittig
  Geitenkaas pittig
 4. Geitenkaas met tuinkruiden
  Geitenkaas met tuinkruiden
 5. Geitenkaas met brandnetel
  Geitenkaas met brandnetel
 6. Schapenkaas
  Schapenkaas
 7. Geitenkaas met fenegriek
  Geitenkaas met fenegriek
 8. Geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat
  Geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat
 9. Pecorino Romano
  Pecorino Romano
 10. Brabants blauwader geitenkaas 50+
  Brabants blauwader geitenkaas 50+

11 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Geitenkaas en schapenkaas kopen

Geitenkaas is niet alleen ontzettend lekker, maar geitenkaas is nog (best) gezond ook! In geitenkaas zijn de vetzuurmoleculen kleiner dan in koemelk en daardoor is geitenkaas lichter verteerbaar. De witte kleur ontstaat doordat geiten alle caroteen, de oranje kleurstof, omzetten in vitamine A. Geitenkaas is heerlijk in een salade, op een cracker, in een quiche of zelfs op een pannekoek! 

Geitenkaas en schapenkaas zijn lang niet zo populair als koeienkaas, maar zeker wel net zo lekker. Daarom vindt u bij Delekkerstekaas.nl een aparte categorie met deze karaktervolle kazen. Geitenkaas is herkenbaar aan zijn lichte kleur en uitgesproken zoetige, nootachtige smaak. De kaas is licht verteerbaar, zorgt voor sterke botten en past perfect in een dieet. Schapenkaas bevat een hoog gehalte aan vitamine A, B en C, welke een goede stofwisseling bevorderen. Geitenkaas kopen of schapenkaas kopen is dus een gezonde keuze.

Ons kaas assortiment met geiten- en schapenkaas is zeer divers. Van jonge geitenkaas, belegen geitenkaas tot pittige geitenkaas, maar ook geitenkaas met tuinkruiden, geitenkaas met brandnetel of geitenkaas met zongedroogde tomaatjes en olijven. De veelzijdigheid van deze kaas zal u verrassen! Wilt u van alles wat proeven en houdt u van variatie? Bestel dan uit onze complete kaaspakketten het lekkere geiten- en schapenkaaspakket. Geiten- en schapenkaas smaken heerlijk op brood en in salades, maar laten zich ook uitstekend als tussendoortje op een toastje serveren. Bij Delekkerstekaas.nl kunt u diverse soorten geitenkaas kopen en voor vele gelegenheden gebruiken.

Een geitenkaas kopen als kaascadeau is ook een leuk idee. Wij kunnen het kaasgeschenk desgewenst direct bij de gelukkige laten bezorgen.