• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Biologische kaas

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Biologische Wilde weide kaas 48+ Jong belegen
  Biologische Wilde weide kaas 48+ Jong belegen
 2. Biologische kaas 50+ Belegen Kinderdijk
  Biologische kaas 50+ Belegen Kinderdijk
 3. Biologische kaas 50+ Belegen-Hele kaas
  Biologische kaas 50+ Belegen-Hele kaas
 4. Biologische kaas 50+ Extra belegen Kinderdijk
  Biologische kaas 50+ Extra belegen Kinderdijk
 5. Biologische Wilde weide kaas 48+ Jong belegen - hele kaas
  Biologische Wilde weide kaas 48+ Jong belegen - hele kaas
 6. Biologische kaas 50+ Extra Belegen - Hele kaas
  Biologische kaas 50+ Extra Belegen - Hele kaas

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Biologische kaas kopen

Door biologische kaas online te kopen, koopt u niet alleen een verantwoorde kaas. U koopt bovendien een kaas die ook nog eens heel erg lekker is en uitstekend voor diverse toepassingen is te gebruiken. U vindt diverse soorten bio kaas in onze online kaasshop, van Wilde Weide kaas tot biologische Belegen kaas Kinderdijk 50+ en extra belegen biologische kaas. Lekker op de boterham, zo uit het vuistje of op een kaasplankje.

Wat is biologische kaas?

Biologische kaas kopen tegen scherpe prijzen doet u bij Delekkerstekaas.nl. In onze categorie biologische kazen vindt u heerlijke biologische kaas die anders is dan de andere ‘gewone’ kaas, omdat deze op een andere manier wordt geproduceerd. De kaas wordt bereid met de melk van koeien die een ander leven hebben gehad. Deze koeien krijgen voer zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen. De kalveren krijgen melk van de koe in plaats van kunstmelk en tijdens de bereiding van de biologische kaas is het verboden om kleurstoffen, bacteriedodende en schimmelwerende middelen te gebruiken. Kortom, biologische kaas bestellen, betekent dier- en milieuvriendelijke kaas kopen.

Respect voor milieu en dier

Biologische kaas is dus kaas gemaakt met respect voor milieu en dier. De verschillen zitten in de voeding van de koe, de bemesting van het land en het gebruik van hulpstoffen. De koe krijgt enkel biologisch eten, wat de smaak van de melk en kaas ten goede komt, en het land wordt niet kunstmatig bemest. Alleen wanneer de boerderij of fabriek aan al deze eisen voldoet, mag de kaas met trots een biologische kaas genoemd worden. Naast het feit dat biologische kaas een verantwoorde kaas is, is het tevens een ontzettend lekkere kaas. Dit alles is te danken aan het 100% gebruik van producten uit de natuur. Belangrijk om te weten is dat een biologische kaas niet hetzelfde is als een vegetarische kaas. Bij de productie van biologische kaas kan er namelijk gewoon gebruik gemaakt worden van dierlijk stremsel. Bij vegetarische kaas wordt er enkel gebruikgemaakt van vegetarisch stremsel. Echter, vaak wordt er bij de productie van biologische kaas wel rekening mee gehouden en gebruikt de boer vaak vegetarisch stremsel. Naast Hollandse kaas van de koe verkopen we ook geiten- en schapenkaas vol met vitamine A, B en C, welke een goede stofwisseling bevorderen.

Wilt u iemand verrassen met een lekker en verantwoord kaascadeau? Een biologische kaas kopen in onze online kaaswinkel is hiervoor eveneens een uitstekend idee!