• Voor 14.00 uur besteld word dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Gratis verzending vanaf €30 in NL
 • Levering in heel Europa
 • Biologische kaas

  5 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde
  1. Wilde Weide Kaas Biologisch Belegen
   Wilde Weide Kaas Biologisch Belegen
  2. Biologische kaas Belegen Kinderdijk
   Biologische kaas Belegen Kinderdijk
  3. Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
   -23%
   Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
  4. Wilde Weide kaas hele biologische kaas
   Wilde Weide kaas hele biologische kaas
  5. Biologisch Extra Belegen Hele kaas
   Biologisch Extra Belegen Hele kaas

  5 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde

  Biologische kaas kopen

  Door biologische kaas online te kopen, koopt u niet alleen een verantwoorde kaas. U koopt bovendien een kaas die ook nog eens heel erg lekker is en uitstekend voor diverse toepassingen is te gebruiken. U vindt diverse soorten bio kaas in onze online kaasshop, van Wilde Weide kaas tot biologische Belegen kaas Kinderdijk 50+ en extra belegen biologische kaas. Lekker op de boterham, zo uit het vuistje of op een kaasplankje.

  Wat is biologische kaas?

  Biologische kaas kopen tegen scherpe prijzen doet u bij Delekkerstekaas.nl. In onze categorie biologische kazen vindt u heerlijke biologische kaas die anders is dan de andere ‘gewone’ kaas, omdat deze op een andere manier wordt geproduceerd. De kaas wordt bereid met de melk van koeien die een ander leven hebben gehad. Deze koeien krijgen voer zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen. De kalveren krijgen melk van de koe in plaats van kunstmelk en tijdens de bereiding van de biologische kaas is het verboden om kleurstoffen, bacteriedodende en schimmelwerende middelen te gebruiken. Kortom, biologische kaas bestellen, betekent dier- en milieuvriendelijke kaas kopen.

  Respect voor milieu en dier

  Biologische kaas is dus kaas gemaakt met respect voor milieu en dier. De verschillen zitten in de voeding van de koe, de bemesting van het land en het gebruik van hulpstoffen. De koe krijgt enkel biologisch eten, wat de smaak van de melk en kaas ten goede komt, en het land wordt niet kunstmatig bemest. Alleen wanneer de boerderij of fabriek aan al deze eisen voldoet mag de kaas met trots een biologische kaas genoemd worden. Naast het feit dat biologische kaas een verantwoorde kaas is, is het tevens een ontzettend lekkere kaas. Dit alles is te danken aan het 100% gebruik van producten uit de natuur. Belangrijk om te weten is dat een biologische kaas niet hetzelfde is als een vegetarische kaas. Bij de productie van biologische kaas kan er namelijk gewoon gebruik gemaakt worden van dierlijk stremsel. Bij vegetarische kaas wordt er enkel gebruikgemaakt van vegetarisch stremsel. Echter, vaak wordt er bij de productie van biologische kaas wel rekening mee gehouden en gebruikt de boer vaak vegetarisch stremsel. Naast Hollandse kaas van de koe verkopen we ook geiten- en schapenkaas vol met vitamine A, B en C, welke een goede stofwisseling bevorderen.

  Wilt u iemand verrassen met een lekker en verantwoord kaascadeau? Een biologische kaas kopen in onze online kaaswinkel is hiervoor eveneens een uitstekend idee!