Biologische kaas

4 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Biologisch Extra Belegen Hele kaas
  Biologisch Extra Belegen Hele kaas
 2. Wilde Weide kaas
  Wilde Weide kaas
 3. Belegen Kaas Kinderdijk 50+
  Belegen Kaas Kinderdijk 50+
 4. Extra belegen kaas Kinderdijk 50+
  Extra belegen kaas Kinderdijk 50+

4 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Biologische kaas kopen

Biologische kaas kopen tegen scherpe prijzen doet u bij Delekkerstekaas.nl. In onze categorie biologische kazen vindt u heerlijke biologische kaas die anders is dan de andere ‘gewone’ kaas, omdat deze op een andere manier wordt geproduceerd. De kaas wordt bereid met de melk van biologische koeien. Deze koeien krijgen voer zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen. De kalveren krijgen melk van de koe in plaats van kunstmelk en tijdens de bereiding van de biologische kaas is het verboden om kleurstoffen, bacteriedodende en schimmelwerende middelen te gebruiken. Kortom, biologische kaas bestellen, betekent dier- en milieuvriendelijke kaas kopen.

Door biologische kaas online te kopen, koopt u niet alleen een verantwoorde kaas. U koopt bovendien een kaas die ook nog eens heel erg lekker is en uitstekend voor diverse toepassingen is te gebruiken. U vindt diverse soorten kaas in onze online kaasshop, van Wilde Weide kaas tot biologische Belegen kaas Kinderdijk 50+ en extra belegen biologische kaas. Lekker op de boterham, zo uit het vuistje of op een kaasplankje.

Wilt u iemand verrassen met een lekker en verantwoord kaascadeau? Een biologische kaas kopen in onze online kaaswinkel is hiervoor eveneens een uitstekend idee!