• Voor 14.00 uur besteld word dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Gratis verzending vanaf €30 in NL
 • Levering in heel Europa
 • Hele kruidenkaas

  11 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde
  1. Mannenkaas heel
   Mannenkaas heel
  2. Notenkaas heel
   Notenkaas heel
  3. Truffelkaas van de boerderij heel
   Truffelkaas van de boerderij heel
  4. Brandnetelkaas hele kaas
   Brandnetelkaas hele kaas
  5. Pestokaas heel
   Pestokaas heel
  6. Geitenkaas met brandnetel hele kaas
   Geitenkaas met brandnetel hele kaas
  7. Fenegriekkaas heel
   Fenegriekkaas heel
  8. Olijvenkaas met zongedroogde tomaten hele kaas
   Olijvenkaas met zongedroogde tomaten hele kaas
  9. Mosterd-peperkaas (biodynamisch) heel
   Mosterd-peperkaas (biodynamisch) heel
  10. Friese Nagelkaas oud heel
   Friese Nagelkaas oud heel
  11. Friese Nagelkaas heel
   Friese Nagelkaas heel

  11 resultaten

  |
  Aflopende Volgorde

  Hele kruidenkaas kopen (kaaswiel)

  Ook zo dol op kruidenkaas? Dat snappen wij helemaal! De diverse soorten kruidenkaas uit ons kaasassortiment zullen u telkens opnieuw verrassen. Zo kunt u verschillende hele kruidenkaas kopen bij Delekkerstekaas.nl. Denk maar eens aan een hele pestokaas, een hele geitenkaas met tuinkruiden, een hele olijvenkaas, een hele tuffelkaas of een hele fenegriek kaas. Lekker, verrassend en altijd tegen de scherpste prijs!

  De categorie hele kruidenkaas staat werkelijk waar bomvol lekkere kruidenkaas. Als u ook zo van kruidenkaas houdt, kunt u overwegen om eens een hele kruidenkaas te kopen bij Delekkerstekaas.nl. Dit is voordeliger dan losse stukken kruidenkaas kopen. U kunt er ook voor kiezen de hele rkuidenkaas door ons in stukken te laten snijden. Ieder stuk kruidenkaas verpakken wij dan apart in vacuüm voor u, zodat de kaas langer houdbaar is.

  Ons assortiment hele kruidenkaas is van uitstekende kwaliteit en wij hebben diverse soorten kazen met kruiden die u als hele kruidenkaas kopen kunt. Geniet met volle teugen van de frisse hele rucolakaas, of probeer het milde karater en de pittige bitte van de hele moster-peperkaas.

  Een hele kruidenkaas kopen voor echte kaasliefhebbers of als relatiegeschenk valt ook zeker in de smaak. Bestellen doet u heel eenvoudig in onze online kaaswebshop. U plaatst de hele kaas in uw winkelmandje en volgt de stappen op het scherm. Een hele kruidenkaas kopen via internet was nog nooit zo gemakkelijk. Probeer het maar eens!

  Offerte op maat

  Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.