• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele komijnekaas

5 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Friese Nagelkaas oud heel
  Friese Nagelkaas oud heel
 2. Friese Nagelkaas heel
  Friese Nagelkaas heel
 3. Oud komijn hele kaas
  Oud komijn hele kaas
 4. Belegen komijn hele kaas
  Belegen komijn hele kaas
 5. Jong Komijn hele kaas
  Jong Komijn hele kaas

5 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hele komijnekaas kopen (kaaswiel)

Profiteer van het extra voordeel en kies uit diverse soorten komijnekaas. Een hele kaas is ook leuk om mee te nemen naar het buitenland of om cadeau te geven! We bieden jong, belegen, Friesche en oude komijnekaas aan. Kies uw favoriet, of ontdek een nieuwe smaak!

Hele komijnekaas

Is kaas met komijnzaad uw favoriete kaas en wilt u profiteren van extra voordeel? Dan is een hele komijnekaas kopen een uitstekend idee! Omdat de aanschaf van een hele kaas goedkoper is dan wanneer u losse stukken kaas koopt, levert u dit een leuke besparing op. In deze categorie vindt u de verschillende soorten hele komijnekaas.

De smaak van komijnekaas varieert per soort. Tijdens de bereiding van deze kaas worden komijnzaadjes toegevoegd. Hoe langer de kaas rijpt, hoe sterker de smaak wordt. Iedere komijnekaas heeft hierdoor zijn eigen karakteristieke smaak, van zacht en mild tot aan pittig en extra pikant. Komijnekaas is heerlijk op de boterham, uit het vuistje of op een kaasplateau, dus waarom zou u niet een hele Komijnekaas kopen?

Delekkerstekaas.nl heeft diverse soorten hele komijnekazen in het assortiment tegen een scherpe prijs. Van een hele kaas jong komijn, een hele komijnekaas belegen tot aan hele komijnekaas oud. In deze categorie vindt u ook onze hele Friesche nagelkaas met lekkere kruidnagelen. Een hele komijnekaas kopen als kaascadeau overtreft ook vaak alle verwachtingen. Deze heerlijke kaas van Nederlandse bodem laat iedere kaasliefhebber watertanden. Bestel vandaag nog een hele komijnekaas in onze online kaasshop en proef het zelf!

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.