• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele Goudse kaas

Hele goudse kaas kopen (kaaswiel)

Koop extra voordelig een hele Goudse kaas. We bieden diverse soorten Goudse kazen aan waarbij de rijping varieert van jonge Goudse kaas tot extra oude kaas. Een hele kaas is ook leuk om mee te nemen naar het buitenland of om kaascadeau te geven. Kies uw favoriete Goudse kaas uit ons lekkere kaas assortiment!

Het is in onze kaaswebshop mogelijk om een hele kaas te kopen. U kunt niet alleen hele kazen uit het buitenland bestellen, maar u kunt bij ons ook hele Hollandse kazen, zoals een hele Goudse kaas kopen. Het is leuk om een hele kaas cadeau te geven aan een echte kaasliefhebber of hiermee uw relaties dit jaar te verrassen. Ook voor grootverbruikers is het kopen van een hele kaas ideaal. Een hele Goudse kaas kopen in plaats van losse stukken is namelijk extra voordelig, zeker met de scherpe prijs van Delekkerstekaas.nl!

Goudse kaas behoort tot één van de meest bekende Hollandse kaassoorten en geniet een grote populariteit. De kaas heeft de vorm van een wiel en kunt u in diverse smaken kopen in onze kaaswebshop. De rijping van de kaas bepaalt de smaak. Een korte rijping betekent een zachte, milde smaak en naarmate het rijpingsproces langer duurt, wordt de smaak steeds intenser en pikanter. Bekijk ons aanbod hele Goudse kazen dat varieert van Goudse jonge hele kaas, lekkere Goudse extra belegen hele kaas, tot Goudse Extra oud hele kaas.

Een hele Goudse kaas kopen, is écht een aanrader. Zeker omdat de Goudse kaas voor vele toepassingen te gebruiken is. Er is altijd wel een goede reden te bedenken om van Goudse kaas te genieten, of u het nu als broodbeleg eet, in gerechten verwerkt of in blokjes serveert op een kaasplankje vergezelt met een glas rode wijn. Een hele Goudse kaas is een echte allemansvriend.

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.