• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele geitenkaas

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Geitenkaas belegen hele kaas
  Geitenkaas belegen hele kaas
 2. Geitenkaas jong hele kaas
  Geitenkaas jong hele kaas
 3. Geitenkaas pittig hele kaas
  Geitenkaas pittig hele kaas
 4. Geitenkaas met brandnetel hele kaas
  Geitenkaas met brandnetel hele kaas
 5. Geitenkaas met fenegriek hele kaas
  Geitenkaas met fenegriek hele kaas
 6. Geitenkaas met Italiaanse Kruiden hele kaas
  Geitenkaas met Italiaanse Kruiden hele kaas

6 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hele geitenkaas kopen (kaaswiel)

Geitenkaas koopt u extra voordelig door een hele kaas te kopen! Een hele kaas is ook leuk als relatiegeschenk of om cadeau te geven. We bieden diverse geitenkazen aan. Bekijk ze allemaal en kies uw favoriet(en)!

Hele geitenkaas

Geitenkaas is een lekkere kaas die van geitenmelk is gemaakt. Geitenkaas is een gezonde kaassoort en natuurlijk te koop in de kaaswebshop van Delekkerstekaas.nl. Wilt u deze geitenkaas extra voordelig in huis halen? Een hele geitenkaas kopen is dan de beste optie! U betaalt voor een hele geitenkaas een stuk minder dan voor losse stukken geitenkaas. Ons assortiment geitenkazen bevat veel variatie, dus koop vandaag nog uw favoriete smaak!

U kunt kiezen uit de meest lekkere varianten! Zoals een hele geitenkaas met brandnetel, een hele geitenkaas met fenegriek, een hele geitenkaas met tuinkruiden of een hele geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat. Natuurlijk ontbreken ook de hele geitenkazen, zoals de geitenkaas jong hele kaas, en de geitenkaas belegen hele kaas en geitenkaas pittig hele kaas niet in ons gevarieerde kaasassortiment. Wat uw favoriete smaak ook is, u kunt in onze online kaawebshop deze hele geitenkaas kopen.

Een hele geitenkaas kopen als cadeau is ook een aanrader, bijvoorbeeld voor een echte geitenkaas liefhebber of als relatiegeschenk. Vergeet ook niet onze pagina met kaasaanbiedingen in de gaten te houden!

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.