• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele boerenkaas

Hele Boerenkaas kopen (kaaswiel)

Wij bieden diverse soorten Boerenkaas aan, zoals extra belegen boerenkaas, belegen boerenkaas, boeren truffelkaas, oude kaas én lekkere boeren graskaas. Een hele kaas is ook leuk om cadeau te geven. Bekijk alle hele kazen en kies uw favoriet!

Genieten van boerenkaas

Waarom een hele boerenkaas kopen? Simpel, omdat een hele boerenkaas leuk en lekker is om kaascadeau te geven, of om zelf lang van te genieten. Een hele boerenkaas is een origineel relatiegeschenk voor al uw klanten/opdrachtgever, omdat u een hele boerenkaas lang kunt bewaren en bijvoorbeeld mee kunt nemen naar het buitenland. Ook bent u een stuk voordeliger uit als u een hele boerenkaas koopt. Een hele boerenkaas is immers verhoudingsgewijs goedkoper dan losse stukken boerenkaas.

Boerenkaas wordt nog altijd traditioneel, ambachtelijk en met veel zorg en vakmanschap bereid. Door een hele boerenkaas te kopen, kunt u dit vakmanschap zelf ervaren. En heeft u eenmaal geproefd van boerenkaas, dan weten we zeker dat we u vaker mogen verwelkomen in onze kaasshop. De smaak van boerenkaas varieert van heerlijk romig tot intens en vrij pittig. U vindt in onze kaaswebshop diverse soorten boerenkaas. Van belegen hele kaas van de boerderij (Stolwijker), en extra belegen hele kaas van de boerderij tot oud en oud snijbaar. Vergeet ook zeker onze specialiteiten niet, zoals truffelkaas van de boerderij hele kaas en de beroemde Boeren-Leidse met sleutels AOP pikant hele kaas.

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.