• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele Beemsterkaas

4 resultaten

|
Aflopende Volgorde

4 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hele Beemsterkaas kopen (kaaswiel)

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk, of wilt u graag éxtra voordelig Beemsterkaas kopen? Bij Delekkerstekaas.nl vindt u heerlijke jonge Beemsterkaas tot overjarige Noord-Hollandse Beemsterkaas, uiteraard tegen de scherpste prijs.

Een hele Beemsterkaas kopen is een uitstekend idee als u op zoek bent naar een bijzonder smaakvol relatiegeschenk, of als u graag groots inkoopt tegen een scherpe prijs. Beemsterkaas staat voor kwaliteit. Het geheim van de unieke smaak van deze kaas, ziltig en smedig, zit hem in de koeien die grazen en vrij rondlopen op de vruchtbare Beemster polders. De melk zorgt voor een romige zuivel van zeer hoge kwaliteit en dat proeft u terug in de kazen. Bij Delekkerstekaas.nl kunt u deze heerlijke Beemsterkaas kopen, tegen een scherpe prijs.

In deze categorie vindt u hele kazen uit de Beemster. Ons assortiment varieert van Noord-Hollands jong belegen hele kaas, smaakvolle belegen kaas hele kaas, tot Noord-Hollands Oud snijdbaar hele Beemsterkaas. Door een hele kaas te kopen bent u extra voordelig uit. U betaalt voor een hele Beemsterkaas namelijk minder dan wanneer u losse stukken Beemsterkaas koopt. En wilt u toch graag de hele kaas in stukken ontvangen? Geen probleem, ieder stuk wordt dan apart in vacuüm voor u verpakt.

Een hele Beemsterkaas laat zich prima per post verzenden. Bent u op zoek naar een origineel kaascadeau? Verras uw klanten dan eens met een hele kaas. Bij afname van meerdere Beemsterkazen, kunnen wij de kazen tevens voorzien van uw bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte op maat

Wilt u meerdere hele kazen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte op maat aan, dan maken we een aantrekkelijke prijs voor u.