• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Verpakking:
Elk stuk harde kaas wordt vacuüm verpakt en daarna, als dat nodig is, in een voor dit doel ontwikkelde isolerende (piepschuim) buitenverpakking gedaan. Deze doos houdt de kaas op de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid en voorkomt beschadigingen. Zachte Buitenlandse kaas zoals Epoisses wordt in speciaal kaaspapier gewikkeld en daarna in een kunststof doosje gedaan. Wij zijn met verzenden zeer zorgvuldig. Kaas is immers onze passie!
Niet alle kaas hoeft gekoeld vervoerd te worden. Bij harde en vacuüm verpakte kaas voldoet een kartonnen doos. De vacuüm verpakte kaas kunt u ten minste 4 weken bewaren in de koelkast of in een daarvoor geschikte kelder. Op elk stuk kaas doen wij een sticker met het gewicht, de prijs en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Als u zachte kaas heeft besteld die wel gekoeld vervoerd moet worden, dan wordt deze piepschuim doos met koelelementen verpakt. Als het nodig is doen wij de kaas dan eerst nog in een kunststof doosje. Daarna kan de bestelling veilig via POST NL en DHL verstuurd worden.

Bestellingen vanaf € 80,-- kunnen, wanneer dat uw voorkeur heeft, ook met een koelkoerier verzonden worden. In dat geval worden alle producten in een kartonnen doos gedaan en dan met een gekoeld voertuig aangeleverd. Als extra bescherming worden alle dozen afgevuld met luchtzakjes.