Pecorino Romano Italiaanse Schapenkaas
Harde Italiaanse schapenkaas
- Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden
- Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL
- Écht vers van het mes: wij snijden de kaas pas als u bestelt
- Standaard vacuüm verpakt, dus lekker lang houdbaar
- Kaaspapier leveren we gratis mee: handig!
- Al onze kazen zijn met zorg uitgekozen
- Levering in heel Europa
Zondag gesloten
Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciele activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
In Italië is schapenkaas, Pecorino, net zo belangrijk als de Parmezaan. Dit is de harde, smaakvolle versie die Romano wordt genoemd, hoewel hij vooral op Sardinië wordt gemaakt. Daar grazen de schapen op de borstelige heuvels het stugge gras, dat de melk extra smaakvol maakt. De kaas is hard, met een suggestie van kruimeligheid. Geraspt is het dé kaas voor de spaghetti alla carbonara en andere heerlijke gerechten uit Midden-Italië. Maar ook op het kaasplateau staat de Pecorino zijn mannetje! Italianen combineren hem graag met verse peer of confiture.
- Nee