Halve Parmezaanse kaas
Echte Parmigiano Reggiano!
- Écht vers van het mes: wij snijden de kaas pas als u bestelt
- Standaard vacuüm verpakt, dus lekker lang houdbaar
- Kaaspapier leveren we gratis mee: handig!
- Al onze kazen zijn met zorg uitgekozen
- Gratis verzending vanaf €30 in NL
- Levering in heel Europa
Zondag gesloten
Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciele activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
De enige ware Parmezaanse kaas, en daarbij nog minimaal 28 maanden gerijpt! Al sinds de Middeleeuwen wordt in de provincies rond Parma in Noord-Italië deze intense kaas van koemelk gemaakt; Bocaccio noemt hem al in zijn Decamerone uit 1438. Parmigiano Reggiano is de ultieme raspkaas voor Italiaanse gerechten, maar is daarnaast heerlijk als kaas op het plateau of bij de borrel.
Een Halve Parmezaanse kaas wordt gebruikt in Italiaanse Restaurants. In ons Pakhuis snijden wij een kaas Horizontaal door. Een Halve Parmezaanse kaas kan met PostNL verzonden worden.
- Nee