• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Delekkerstekaas.nl

Over ons:
Delekkerstekaas.nl is dé online kaasshop van dit moment. Wij zijn van oudsher kaasverkopers op markten en in winkels in een hecht familieverband. Met jarenlange ervaring verkopen, verpakken en leveren wij kaas. Ons assortiment is groot, 300 soorten, maar niet zó groot dat wij het totaal niet overzien. Dat geeft een  geruststelling. Wij speuren ondanks dat naar kaas met een bijzondere kwaliteit en nieuwe smaak. Zo af en toe doet een dergelijke kans zich voor. Die kaas zetten wij dan op de verkooplijst.

Het aanbod:
De kaas die wij aanbieden ligt rustig op de plank te wachten. Wij snijden het niet eerder dan na een bestelling. Voor elk doel of dat nu een feestje, een verjaardag, een jubileum, een fondue, een kaasplank of een tuinfeest is, hebben wij kaas in het pakhuis  en in kelders voor u klaar liggen. In de lijst met de aangeboden kaassoorten staat goede informatie over smaak, vorm, houdbaarheid, herkomst en de manier van bereiden en affineren. Het zijn kleine interessante toelichtingen over de kaas die u op weg helpen een keuze te maken.

Kaas en nog eens kaas:
Wij leveren kaas die op boerderijen ambachtelijk wordt geproduceerd en na zorgvuldige rijping klaar is om mee voor de dag te komen. Kaas is lekker op de ontbijttafel. Kaas is feestelijk op een verjaardag. Kaas is een smaakmaker bij een gerecht. Kaas met liefde en vakmanschap gemaakt smaakt naar méér.

Wij leveren aan:
Uw restaurant, uw bedrijf of uw instelling. Een combinatie van soorten en gewicht geeft de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijsverlaging. Wij leveren ook aan u als consument. Voor consumenten klik hier. 

Prijsstelling:
Wij zoeken dag in dag uit naar de beste verhouding van prijs, product en kwaliteit. Daarin slagen wij regelmatig en bedingen dan, gesteund door onze omzetcijfers, een lagere inkoop. Die lagere prijs geven wij aan u door. Als u een wat grotere bestelling doet, boven de € 40,-- zijn bijvoorbeeld de bezorgkosten voor rekening van onszelf. Kijk voor aanvullende informatie op de webpagina verzenden.

  Delekkerstekaas.nl kijkt naar u uit.