• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Heerlijke kaas voorgerechten voor kerst

Jouw kerstdiner begint pas goed met een lekker voorgerecht. Valt het jou ook weleens zwaar om altijd weer iets nieuws te bedenken? Want, voor welke voorgerechten met kerst kies jij dit jaar? Ga je voor een soepje, voor het klassieke pasteitje met ragout of toch voor voorgerechten met kaas? Dit laatste kunnen wij van delekkerstekaas.nl natuurlijk alleen maar toejuichen, want er zijn zo veel heerlijke koude en warme gerechten met kaas die absoluut indruk maken op jouw kersttafel. 

Voorgerechten met kaas; enkele voorbeelden

Er zijn tal van voorgerechte met kaas te bedenken die jij je gasten met kerst voor kan zetten. Om je alvast op weg te helpen, hierbij enkele ideeën:

Salades met kaas

De salades benoemen we even apart, want dit wordt vaak als voorgerecht gegeten, ook tijdens de feestdagen. Er zijn verschillende soorten kaas die zich uitstekend lenen voor een salade. Parmezaanse kaas is er één van. Deze kaas is afkomstig uit Parma, Italië en kenmerkt zich door een zoute smaak en een droge, korrelige structuur. Parmigiano Reggiano is uitermate geschikt om geraspt over je salade te strooien. Ook geitenkaas is heerlijk door salades of probeer eens een salade met boerenkaas, frambozen en yoghurtdressing. Met deze saladekaas voorgerechten maak jij met kerst de blits. 

Heb je zelf nog ideeën of tips over voorgerechten voor kerst met kaas? Laat het ons weten!