• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

kaaswinkel haarlem

Kaaswinkel Haarlem

In de plaats Haarlem is de vestiging van de online kaaswinkel ‘Delekkerstekaas.nl’ gevestigd. Dit is een familiebedrijf dat begon als kaasverkoper op markten en in winkels. Met hun jarenlange ervaring weten ze daar in Haarlem precies wat ze doen. Ze houden zich met de volgende vragen bezig:

 

  • Hoe kunnen we kaas het best verkopen?
  • Hoe verpakken we de kaas zodat deze lang houdbaar blijft?
  • Hoe kunnen we de kaas het best leveren?

 

Daarnaast zijn ze bij de kaaswinkel in Haarlem altijd op zoek naar bijzondere kazen om hun assortiment aan te vullen. Ontdekken ze iets speciaals? Dan zetten ze de kaas op de verkooplijst. Momenteel bestaat het assortiment uit ongeveer 300 verschillende soorten kaas. Omdat er met meerdere mensen gewerkt wordt blijft het gelukkig wel overzichtelijk. Mist u een kaas? Stuur dan even een mailtje of bel ons. We zullen kijken dan kijken of de kaassoort aan ons assortiment toegevoegd kan worden.

 

Kaas van de boerderij

De kazen van de kaaswinkel in Haarlem worden hier natuurlijk niet gemaakt. De kazen zijn afkomstig van diverse boerderijen. Op deze kaasboerderijen wordt de kaas nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij kopen de kazen die zorgvuldig gemaakt en gerijpt worden grootschalig in, om ze vervolgens in kleinere stukken te verkopen. Wij zorgen er altijd voor dat de kaas aan de hoogste kwaliteit voldoet. De liefde en het vakmanschap ziet u echt in de smaak van de kaas terug.

 

Waarom verkopen jullie kaas via een webshop?

U vraagt zich nu misschien af: jullie hebben een kaaswinkel in Haarlem, waarom is er dan een webshop? Wij willen onze doelgroep niet beperken tot mensen die bij ons langs kunnen komen. Via een webshop kunnen we naar particulieren en bedrijven door heel Europa leveren. Daarnaast is het met een webshop mogelijk om extra voordelige prijzen te hanteren. U zult zien dat de prijzen bij ons lager zijn dan bij een lokale kaasboer. Ook is het met deze werkwijze mogelijk een heel breed aanbod te hebben. We zijn minder geld en ruimte kwijt voor winkels, waardoor er meer opslagruimte is.

 

De voordelen van een webshop ten opzichte van een kaaswinkel

Gebruik maken van een webshop is zeer voordelig. Zo hoeft u niet het huis uit om uw bestelling te doen en kunt u kiezen uit een ruimer aanbod dan in een reguliere kaaswinkel in Haarlem. Ook zal het u opvallen dat een webshop over het algemeen wat goedkoper is. Vroeger hadden webshops vaak een slechte service, dit is bij Delekkerstekaas.nl niet het geval. Bij ons staat een goede service juist centraal. U kunt ons bijvoorbeeld altijd mailen voor vragen over onze service of advies over welke kaas u zou kunnen kopen. Bij bestellingen van boven de 40,- betaalt u geen verzendkosten en indien u nog voor 14:00 bestelt zult u uw kaas de volgende dag al in huis hebben. Wij hopen u snel met uw eerste bestelling van dienst te mogen zijn en wensen u alvast veel eetplezier.