• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaasplankje kopen? Zoek niet verder!

 

Een kaasplankje kunt u voor allerlei gelegenheden gebruiken. Op verjaardagen, feestjes of borrels is het altijd goed om een kaasplank als snack of dessert klaar te hebben staan. Behalve dat alle kazen erg lekker zijn ziet een kaasplankje er ook nog leuk uit, waardoor het de gelegenheid nog meer opfleurt. Maar hoe maakt u zelf een kaasplankje? Kunt u direct een kaasplankje kopen? Dat kan zeker, kijk eens rond in onze webshop!

Direct een kaasplankje kopen

Om het uzelf gemakkelijk te maken kunt u een kant-en-klaar kaasplankje kopen. Hier zijn de kazen al voor geselecteerd en op maat afgesneden. U kunt de kaas nog naar eigen wens snijden om het geheel er mooier uit te laten zien. Wij weten precies welke smaken kaas bij elkaar passen. Onze kaasplankjes hebben dus altijd harmonieuze smaken met alleen kazen van de beste kwaliteit. Ook hebben we verschillende soorten kaasplankjes voor u klaarliggen. Zo kunt u een kaasplankje kopen met boerenkaas, Franse kazen, Italiaanse kazen, Nederlandse kazen en kruidenkazen. Voor iedere smaak hebben wij een kaasplankje samengesteld! Kijk gerust rond in onze webshop om te kijken welk kaasplankje u het meeste aanspreekt.

Zelf een kaasplankje samenstellen

U hoeft natuurlijk niet een kant-en-klaar kaasplankje te kopen. Als u wat verstand heeft van verschillende soorten kaas (of op internet kunt zoeken) kunt u zelf een kaasplankje samenstellen. Wij hebben een ontzettend groot assortiment met rond de 300 soorten kaas. U zit bij ons dus ook aan het juiste adres om kazen voor een kaasplankje te kopen. U kunt kiezen om enkele kazen van dezelfde soort te kopen, maar die net iets anders zijn. Zo heeft u een meer ‘thematisch’ kaasplankje. Ook kunt u juist gaan voor een gevarieerd kaasplankje met allerlei verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan een kaasplankje met stevige, milde, pittige en meer boeren kazen. Het ligt er maar net aan waar uw voorkeuren liggen. Let ook goed op de aankleding van het kaasplankje. Meestal worden de kazen op een houten plankje geserveerd, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Ook kunt u de kaas op allerlei verschillende manieren snijden. Kijk daarvoor bijvoorbeeld op internet. Een kaasplankje dat er mooi versierd uitziet is veel aantrekkelijker om een stukje van te nemen. U kunt ook het kaasplankje opfleuren met wat noten ertussen.

Wilt u een kaasplankje kopen, denk dan ook aan wat u erbij te drinken aanbiedt. Meestal wordt er wijn geserveerd bij kaas. Allerlei landen hebben echter weer andere voorkeuren voor drank bij kaas. Met een goede witte wijn zit u eigenlijk altijd goed. Ook een rode wijn wil het nog wel eens goed doen bij bij liefhebbers van pittige blauwschimmelkazen. Een kaasplankje kopen is meer dan alleen maar kaas uitzoeken; op het internet en op onze site staan genoeg suggesties voor een mooi en lekker kaasplankje.

 

Een kant-en-klaar kaasplankje kopen of er zelf één samenstellen? Kijk snel in onze webshop!