• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Ook zo’n lekker kaasplankje bestellen? 

U ziet ze regelmatig op borrels, partijen en verjaardagen terugkomen; een lekker kaasplankje. De lekkerste kazen van over de hele wereld staan mooi gesneden en uitgeserveerd op een authentiek houten plankje. Hartstikke leuk om te zien en om lekker van te smullen. Wilt u zelf ook een kaasplankje bestellen? Op onze website vindt u verschillende kaasplankjes die wij al samengesteld hebben. Liever wat meer vrijheid in het samenstellen van uw kaasplankje? Koop zelf losse kazen en stel uw eigen kaasplankje samen!

Verschillende kaasplankjes bestellen

In onze webshop kunt u veel verschillende soorten kaasplankjes bestellen. Wij stellen onze kaasplankjes niet alleen samen op een gelijksoortige smaak, maar juist ook op verschillende smaken. Een gevarieerd kaasplankje is vaak net zo lekker als een kaasplankje met kazen van ongeveer dezelfde smaak. Er zijn verschillende kaasplankjes voor borrels, dessert, lunch, brunch, enzovoorts. In onze webshop kunt u al deze kaasplankjes bestellen.

Maar met alleen zo’n kaasplankje bestellen bent u nog niet klaar! Het is natuurlijk veel leuker als uw kaasplankje mooi is opgemaakt en de kaas op leuke manieren is gesneden. U kunt de kaas in de traditionele driehoekige vorm snijden, maar met andere vormen geeft u een eigen draai aan uw kaasplankjes. Er zijn ook speciale mesjes en schaven om de kaas tot dunne krullen te snijden. Als u die krullen op andere kleine stukjes kaas legt ziet dat er gelijk ontzettend feestelijk uit.

Wat te serveren bij uw kaasplankje?

Bent u erover uit welk kaasplankje te bestellen? Dan kunt u gaan nadenken over wat u bij uw kaas wilt gaan serveren. Een los kaasplankje met alleen maar kaas is ook maar zo saai. Uiteraard hoort er als eerst wat te drinken bij. De meeste kaasliefhebbers gaan voor een lekkere rode wijn bij hun kaasplankje. Op het internet of bij uw kaasboer kunt u goede tips vinden voor een lekker wijntje bij uw kaasplankje. Dat hangt namelijk ook af van de kazen die op uw plankje liggen. Sommige mensen houden juist meer van bier bij kaas. Meestal kiest men voor wat zwaardere speciaalbieren met een redelijk hoog alcoholpercentage bij kaas. Die vormen het beste tegenwicht voor de vette, romige kaas. Bij harde en pittige kazen past witbier juist beter. Schimmel- en blauwe kazen vragen om zoete en zachtzure bieren. Probeer zelf vooral uit wat u lekker vindt!

Een kaasplankje bestellen, drinken erbij… het lijkt al bijna voldoende. Toch kunt u nog meer maken van uw kaasplankje. Een geliefde toevoeging aan het kaasplankje is lekkere chutney. Dit sausje van fruit wordt over het algemeen als erg passend bij de kaas gevonden. Server de chutney in een doorzichtige, schone pot. Op het plankje, kaas erbij, stokbrood erbij, wat te drinken… En klaar bent u om te genieten! U ziet dus dat er bij een kaasplankje bestellen veel meer komt kijken dan alleen de kaas zelf. Kijk wat u lekker vindt en bedenk de lekkerste combinaties van kaas en drinken.

 

Gevarieerd en vers kaasplankje bestellen? Ga snel naar onze webshop!