• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

kaasfondue

Kaasfondue kopen

 

Het is een favoriete afsluiter van een diner voor veel Nederlanders; genieten van een heerlijke kaasfondue. Lekkere gesmolten kaas met allerlei hapjes erbij, dat past natuurlijk bij onze kaascultuur. Maar ook thuis hebben veel mensen een kaasfondue, voor na het eten of gewoon tussendoor. Heeft u ook altijd al thuis van een kaasfondue willen genieten, maar is het er nooit van gekomen een kaasfondue te kopen? Kijk dan snel in onze webshop om kaas voor kaasfondue en  de beste kaasfondue sets te kopen!

 

Tips voor de lekkerste kaasfondue

Een goede kaasfondue begint uiteraard met goede kaas. Maar wat zijn precies lekkere kazen voor bij de kaasfondue? En welke ingrediënten heeft u nog meer nodig? Eigenlijk zijn heel veel soorten kaas geschikt om mee te fonduen, als u maar dezelfde soorten kaas bij elkaar doet. Denk bijvoorbeeld aan een kaasfondue van boerenkazen, kruidenkazen of Franse kazen. Het is wel zo lekker om meerdere kazen te combineren in de kaasfondue. Dat geeft een verrassende smaak.

 

Populaire samenstellingen voor kaasfondues zijn:

  • Een combinatie van Gruyère en Vacherin
  • Een combinatie van Emmentaler en Gruyère
  • Een combinatie van Hollandse boerenkaas
  • Geitenkaasfondue
  •  

 

Kaasfondue wordt over het algemeen bereid met witte wijn. Van tevoren wordt de fonduepan ingesmeerd met knoflook om extra smaak aan de fondue te geven. Daarna wordt de wijn tegen de kook aangebracht, om vervolgens al roerend geraspte kaas toe te voegen. Als de fondue nog niet stevig genoeg is kunt u nog maïzena toevoegen. Als laatst worden nootmuskaat en zwarte peper toegevoegd om de smaak te optimaliseren. Bij kaasfondue worden meestal verschillende soorten brood (stokbrood, ciabatta), groenten (bloemkoolroosjes, paprika, selderij) of zelfs kleine stukjes vlees gegeten.

 

Alles voor uw kaasfondue kopen?

Op Delekkerstekaas.nl vindt u alle benodigdheden voor de beste kaasfondue. U kunt namelijk bij ons niet alleen maar kaas kopen voor de kaasfondue, maar ook gereedschap voor de kaasfondue en zelfs hele fonduesets. In onze webshop kunt u eenvoudig rondkijken tussen de verschillende soorten fonduekaas die we voor u klaar hebben liggen. U kunt kiezen voor kaas voor twee tot wel 10 personen. U weet dus zeker dat u bij ons genoeg kaas kunt kopen voor een heerlijke kaasfondue. Kies uit heerlijke Zwitserse kaas, kruidenkaas of biologische kaas voor uw kaasfondue.

 

Maar u zit bij Delekkerstekaas.nl ook helemaal goed om kaasfondues te kopen. Kies voor een kaasfondue pan voor zes personen, of zelfs één van een liter. Wij bieden u ook speciale fonduevorken, zodat u kunt genieten van brood bij uw kaasfondue. En dit alles is bij ons heel voordelig. Als u voor meer dan 40 euro aan kaas- en kaasfondue koopt, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Door een set met kaas en een kaasfondue zelf te kopen komt u hier al snel aan. Bovendien krijgt u alles de volgende dag al in huis als u voor 14:00 bestelt. Delekkerstekaas.nl is dus dé plek om uw kaas en kaasfondue te kopen. Wacht niet langer en kijk direct in onze webshop!