• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Een kaasfondue is makkelijk klaar te maken. Er zijn oneindig veel variaties van het recept, net als er talloze verschillende kaassoorten gebruikt kunnen worden. De basis voor een kaasfondue is: 

-          Wrijf de fonduepan (caquelon op z’n Frans) in met een teentje knoflook.
-          Verwarm hierin de (droge) witte wijn totdat deze kookt.
-          Voeg een klein scheutje citroensap toe. Dit zorgt ervoor dat de kaas beter smelt.
-          Voeg al roerend beetje voor beetje de kaas toe totdat deze gesmolten is.
-          Voeg naar wens een scheutje kirsch en kruiden zoals nootmuskaat, zout en peper toe.
-          Bind de kaasfondue eventueel met wat bloem of aangelengde maïzena totdat een geheel ontstaat.

Nog meer tips over kaasfondue lees je op ons blog: ‘10 tips voor de lekkerste kaasfondue’  en wil je iets speciaals maken van je kaasfondue? Bekijk dan ons blog met 'de drie lekkerste kaasfonduerecepten'.

Kaas voor kaasfondue online bestellen

Voor kaas voor je kaasfondue hoef je natuurlijk de deur niet uit, want de diverse kaassoorten bestel je gewoon online via onze kaasshop. Je kan zelf je kaas uitzoeken, maar ook kiezen uit de kaasfonduepakketten die wij alvast voor je hebben samengesteld, variërend van 2 tot 10 personen. De kaas van deze pakketten snijden wij voor je in kleine blokjes van circa 0.5cm. Kies voor een boerenkaasfondue, een echte Zwitserse kaasfondue of een kruidenkaasfondue, aan jou de keuze.

Win een kaasfondue pakket t.w.v. € 150,-

Ga jij dit jaar met de feestdagen kaasfonduen? Of vind je het gewoon supergezellig om regelmatig met vrienden of familie rond de kaasfonduepan te zitten? Sla dan je slag en doe mee met onze superleuke actie. De komende tijd verloten wij maar liefst vijf kaasfonduepakketten (inclusief kaas en wijn) ter waarde van € 150,-, geschikt voor zes personen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aanmelden op onze nieuwsbrief. Wanneer je dit doet, ding je automatisch mee naar deze geweldige prijs. En het leuke is, dat je ook nog eens vijf euro korting krijgt als dank voor je aanmelding. Een win-win situatie dus! Klik hier voor meer informatie.