Kaas versturen; vers van het mes

Wilt u kaas versturen als verjaardagscadeau naar iemand die dol is op kaas? Of wilt u kaas als verrassing naar uw beste vrienden aan de andere kant van de wereld verzenden? Dan bent u bij Delekkerstekaas.nl aan het juiste adres! Wij snijden de kaas vers van het mes, verpakken deze met de grootste zorg en versturen de kaas waarheen u maar wenst.

 

Hoe wordt de kaas verpakt tijdens het versturen?

De verpakking is afhankelijk van het soort kaas dat u wilt versturen.

 

  • Wilt u een smaakvol stuk harde kaas versturen? Na het snijden wordt de kaas vacuüm verpakt. Indien nodig verzenden wij de kaas in een speciale isolerende Tempex doos. De kaas blijft dan op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Tevens voorkomt de piepschuimdoos beschadigingen tijdens het vervoer.
  • Wilt u een heerlijk stuk zacht kaas versturen? De kaas wordt dan eerst in speciaal kaaspapier gewikkeld en vervolgens in een kunststof doos verpakt en verzonden.

 

Kaas versturen en bewaren

Wilt u kaas versturen via Delekkerstekaas.nl, dan wilt u er natuurlijk ook op kunnen vertrouwen dat u zelf of de ontvanger van uw kaasgeschenk zo lang mogelijk van de kaas kan genieten. Wij geven u enkele tips:

 

  • Wanneer wij vacuüm verpakte kaas versturen, kunt u erop vertrouwen dat u de kaas nog minstens vier weken kunt bewaren.
  • Bewaar de kaas in de koelkast, bij voorkeur in de groentelade of een geschikte kelder. Dit voorkomt uitdroging door te weinig vocht en schimmelvorming door teveel vocht.
  • Raak de kaas niet met uw vingers aan, omdat dit schimmelvorming kan veroorzaken. Probeer bij het snijden daarom alleen de korst vast te pakken.
  • Wilt u een smaakvolle kaasbeleving ervaren? Laat de kaas dan voor gebruik even (half uurtje) op kamertemperatuur komen. Wanneer u dit doet, zullen alle smaakstoffen optimaal vrijkomen.

 

Wilt u een kaasliefhebber verrassen met een smaakvol kaascadeau? Binnenkort een feestje en wilt u uw gasten verleiden met een gevarieerd kaasplankjeje? Wilt u kaas versturen naar vrienden in Australië of wilt u gewoon zelf genieten van de allerlekkerste kaas? Delekkerstekaas.nl is uw online kaaswinkel!