• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaas als geschenk

Het is belangrijk zo nu en dan een ander eens een geschenk te geven. Of het nou uw vriend, kennis of collega is; iedereen vindt het leuk om zo nu en dan verwend te worden door een ander. Een geschikt geschenk is een ideale manier om te uiten dat je om diegene geeft en aan hem of haar denkt. Soms is het echter lastig om een passend geschenk uit te zoeken. Een bos bloemen is wel erg afgezaagd en een kaartje een beetje bekrompen. Heeft u wel eens overwogen kaas als geschenk te geven? Lees verder voor meer informatie over het geven van kaas als geschenk. Op onze webshop kan u eenvoudig kiezen uit verschillende kaaspakketten.

Hollandse kaas

Als u aan kaas denkt, denkt u waarschijnlijk al snel aan de Hollandse kazen. Niet zo vreemd, want u woont immers in dit kikkerlandje! Omdat er zo veel kazen in Nederland te koop zijn (denk bijvoorbeeld aan Edammer kaas, Leerdammer, Maaslander, Milner, Old Amsterdam en Zaanlander) en de smaken van deze soorten flink van elkaar kunnen verschillen, is het goed mogelijk een leuk kaas geschenk samen te stellen. Kies dan verschillende soorten kazen en leg deze bijvoorbeeld op een schaal of in een mandje. Eventueel zou u dit geheel ook nog kunnen versieren met een strikje of wat bloemen.

Buitenlandse kaas voor een uniek geschenk

Misschien eet degene voor wie het geschenk is al regelmatig kaas en wil u hem of haar iets nieuws laten proeven. Als dit het geval is dan zullen buitenlandse kazen een goede uitkomst bieden. Deze kazen zijn in Nederland minder bekend en hebben soms erg bijzondere smaken. Wel is het verstandig voordat u iets gaat kopen even te informeren of diegene bijvoorbeeld schimmelkazen wel lekker vindt. Buitenlandse kazen zijn meestal goed te combineren met wijn (en soms ook bier). Misschien is het een leuk idee bij een slijterij te vragen welke wijnsoort er goed bij uw samenstelling zou passen. Degene voor wie het kaas geschenk is zal er gegarandeerd erg blij mee zijn!

Moeite bij het samenstellen van uw geschenk?

Het kan lastig zijn de juiste kaassoorten te kopen en ze dan ook nog eens als geheel goed bij elkaar te laten passen. Dit vergt veel kennis van kaas en zal u ook aardig wat tijd kosten. Dit moet eenvoudiger kunnen toch? Gelukkig is het antwoord op deze vraag ‘ja’! Op onze webshop kan u eenvoudig een kaaspakket uitkiezen en aanschaffen. Wij hebben het samenstellen al voor u gedaan. U kan zelfs pakketten kopen waar ook een fles wijn  bij uitgekozen is! Daarbij zijn onze prijzen erg laag en leveren wij bestellingen die voor 14:00 besteld zijn de volgende dag al. Dus ook wanneer u snel een kaas geschenk nodig heeft kan u bij ons terecht.

 

Wilt u kaas als geschenk geven? Bezoek de webwinkel voor diverse pakketten!