• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaas cadeau geven

 

Kaas is uiteraard een oer-Hollands product. Er is een reden dat we altijd kaaskoppen worden genoemd! Nederland is namelijk één van de landen met de grootste kaasconsumptie ter wereld. Maar in plaats van alleen kaas te eten, kunt u ook eens kaas cadeau geven. Dat is bijvoorbeeld leuk voor een kennis of familielid in het buitenland, waar kaas minder populair is. Ook is kaas als relatiegeschenk een populair cadeau. Lees hier meer over kaas cadeau geven en bij welke gelegenheden u dat kunt doen!

Wanneer kan ik kaas cadeau geven?

Een kaas cadeau geven is altijd een beetje ludiek. Niet veel mensen hebben regelmatig een hele kaas thuis staan. Het is namelijk een beetje onpraktisch en neemt veel ruimte in. Maar het kan in sommige gevallen erg leuk zijn om zo’n hele kaas cadeau te geven. Wanneer is kaas een leuk cadeau?

 

  • Voor de echte kaasliefhebber is een originele, buitenlandse kaas altijd een leuk cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of ander jubileum. Verras de kaasvriend met een bijzondere kaassoort die hij of zij nog nooit geproefd heeft!
  • In plaats van een hele kaas te geven, kunt u iemand ook trakteren op een heerlijke kaasfondue. Even gezellig met zijn tweeën een middagje erop uit en daarna lekker bij een restaurant van een kaasfondue genieten. Zowel lekker als gezellig!
  • Mensen in het buitenland hebben niet altijd de beschikking over zulke lekkere kazen als wij. Doe hen eens een plezier en breng een oer-Hollandse kaas mee, zoals een Goudse kaaswiel. Geheid een geslaagd cadeau!
  • Kaas wordt in veel andere landen genuttigd met alcohol. Geef een goede vriend, kennis of familielid eens een pakket cadeau met kaas én drank. Er bestaan speciale bier-kaaspakketten of wijn-kaaspakketten.
  • Als relatiegeschenk is kaas al lange tijd een populair cadeau. Laat zien dat u een relatie met iemand waardeert door bijvoorbeeld een kaasplankje of een stuk kaas met een lekkere fles wijn cadeau te doen.
  • Een kaasplankje met allerlei soorten kaas erop is ook vaak een geslaagd kaas cadeau. Iemand kan er bijvoorbeeld als nagerecht van genieten, maar ook serveren op een borrel of ander feest. Zeker voor kaasliefhebbers is een gevarieerd kaasplankje altijd geslaagd.

Koop uw kaas cadeau online!

In onze webshop kunt u verschillende kaaspakketten vinden om als cadeau te geven. Wij hebben alleen de beste kaascombinaties voor u klaarliggen. Of de gelukkige nu van Hollandse, buitenlandse, pittige of juist milde kaas houdt; er is altijd wel een pakket voor hem of haar te vinden. U kunt ook zelf verschillende kazen kopen en een pakket samenstellen. Dat is vaak nog leuker! Kijk eens rond in onze webshop om ideeën voor uw kaas cadeau op te doen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de balk aan de linkerzijde om handig tussen de kazen te navigeren. Als u een of meerdere kaaspakketten bestelt waarvan de waarde meer dan 40 euro is, wordt uw bestelling gratis verzonden! En als u dit voor 14:00 uur doet, heeft u de kaas al de volgende dag in huis. Kijk dus snel voor het ideale kaas cadeau in onze webshop.

 

Op zoek naar een lekker kaas cadeau? Kijk eens in onze webshop!