• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Op zoek naar een lekkere kaas in de aanbieding? Zoek niet verder!

Kaas is hartstikke lekker. Of u het nu op brood eet, een lekker los stukje neemt of een kaasplankje samenstelt; van kaas kunt  u altijd genieten. Helaas wil echt lekkere kaas nog wel eens duur zijn. Niet zo gek natuurlijk, voor de allerlekkerste kazen zult u wel een beetje moeten betalen. Maar wij denken dat het ook anders kan. Bij onze webshop is er altijd erg veel kaas in de aanbieding. En niet alleen stukken kaas, ook hele kazen of vooraf samengestelde kaasplankjes kunt u bij ons met korting verkrijgen!

Waarom kaas in de aanbieding kopen?

Wellicht vindt u het helemaal niet nodig om kaas in de aanbieding te kopen. Voor een lekker stukje kaas legt u graag wat meer geld neer. Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen! Natuurlijk is kaas met korting altijd fijn; minder betalen willen we immers allemaal. Behalve dat het goed is voor uw portemonnee, kan kaas in de aanbieding kopen ook goed zijn voor uw kennis van kaas. Wie weet koopt u namelijk wel dat ene stukje kaas omdat hij in de aanbieding is, en blijkt het later toch wel heel lekker te zijn! Wij zorgen er altijd voor dat we voldoende soorten kaas in de aanbieding hebben, zodat er genoeg keus is voor iedereen. Op die manier kan iedereen een nieuw stukje kaas uitproberen en tot nieuwe smaakontdekkingen komen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe smaak of liever gewoon korting hebt; met onze aanbiedingen bent u altijd beter af!

Welke kazen zijn er in de aanbieding?

De kazen die bij ons in de aanbieding zijn verschillen van tijd tot tijd. Om het voor onze klanten een beetje verrassend en divers te houden, zorgen we dat we om de zoveel tijd nieuwe kaas in de aanbieding hebben. U kunt dan weer een nieuw stukje kaas met korting kopen om een nieuwe smaak op te doen. Ongeveer elke soort kaas zal aan bod komen; Goudse kaas, boerenkaas, Italiaanse kaas, geitenkaas, pittige kaas; u noemt het op en wij hebben het voor u met korting! U bespaart meestal tussen de 10 en 30% op de totaalprijs met onze kaas in de aanbieding. Dat lijkt op het eerste gezicht niet heel veel, maar u merkt het zodra u afrekent. En met het geld dat u hierdoor overhoudt kunt u wellicht nog een lekker stukje kaas kopen!

Behalve losse stukken kaas en hele kazen hebben wij ook kaasplankjes voor u in de aanbieding. Als u nog niet zo goed weet welke smaken kaas bij elkaar passen, is dat een prima optie voor u. We bieden tevens verpakte kazen aan met korting, dus niet alleen maar gewone stukken kaas. Natuurlijk garanderen wij dat u de verste en lekkerste kazen koopt, ook in de aanbieding! Neem dus regelmatig een kijkje om te zien welke kaas in de aanbieding is!

Wilt u een lekker stukje kaas in de aanbieding? Zoek niet langer verder!