• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Bekijk hier onze kaas aanbiedingen!

 

Onze kazen hebben al een mooi prijsje. Of u nu voor een minder vette kaas, boerenkaas of komijne kaas kiest; de prijs is altijd om van te smullen! Maar wij willen u ook graag een gunst doen. Daarom hebben we om de zoveel tijd verschillende kaas aanbiedingen. Dan zijn onze kazen nog scherper geprijsd dan normaal! Wie weet probeert u wel een nieuw stukje kaas in de aanbieding, en ontdekt u dat deze eigenlijk wel heel lekker is!

Welke aanbiedingen zijn er?

Wij hebben altijd verschillende soorten kaas voor u in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een lekker kaaspakket van boerenkaas, of Goudse kaas. Of u koopt zelfs een hele kaas in de aanbieding; daar kunt u wel een tijdje mee vooruit! Wij doen niet alleen gewone kazen, maar ook pakketten of verpakte kazen in de aanbieding. Er is dan voor iedereen wat wils. Zit er geen lekkere kaas van uw keuze tussen de kaas aanbiedingen? Niet getreurd; om de zoveel tijd gaan er weer andere kazen in de aanbieding. Neem dus regelmatig een kijkje op de aanbiedingenpagina om te zien welke kazen u met korting kunt kopen!

Hoeveel korting krijg ik?

Bij onze kaas aanbiedingen krijgt u niet altijd dezelfde hoeveelheid korting. Duurdere producten krijgen meestal meer korting, zodat ze nóg aantrekkelijker worden dan ze eigenlijk al zijn. U kunt dan denken aan een korting tussen de 20 en 30%, maar dit hangt geheel van het product af. En die korting merkt u wel degelijk; het verschil tussen bijvoorbeeld 25 en 20 euro is niet te missen! Hopelijk trekken onze kaas aanbiedingen u over de drempel om een nieuwe soort kaas te proberen, of gewoon te profiteren van de verlaagde prijzen. Wat goedkopere producten geven wij meestal tussen de 10 en 20% korting, waardoor ze nét weer een stukje goedkoper zijn dan onze al lage standaardprijs.

Zoeken tussen de kaas aanbiedingen

Wilt u weten of de kaas van uw keuze in de aanbieding is? Houdt u bijvoorbeeld erg van Goudse of juist buitenlandse kaas? Dan kunt u in onze webwinkel makkelijk sorteren met behulp van de balk aan de linkerkant. Daar kunt u aanvinken welke producten u terug wilt zien in de resultatentabel. Hier krijgt u dan alle kazen van die soort te zien. De kazen in de aanbieding kunt u makkelijk herkennen aan de groene sticker die het kortingspercentage aangeeft bij het plaatje. Zo ziet u in één oogopslag of uw lievelingskaas in de aanbieding is! Nog verder sorteren dan alleen kaassoort? Als u wat verder naar beneden kijkt ziet u dat u ook kunt sorteren op productgroep, herkomstland, smaaksterkte en zelfs welke soort melk er in de kaas is gebruikt. Kortom, u vindt hartstikke snel de kaas in de aanbieding waar u naar op zoek bent.

Op zoek naar kazen in de aanbieding? Kijk nu direct in onze webshop!