• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

De goedkoopste Goudse kaas shop

 

Goudse kaas is de meest bekende en meest gegeten kaassoort van Nederland. en niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland is deze kaassoort erg populair. Er wordt erg vaak van gesmuld vanwege de romige, redelijk vette smaak en het volle aroma van deze kaas. In onze webshop kunt u veel verschillende Goudse kazen kopen. Wij zijn de ideale Goudse kaas shop!

Welke Goudse kaas vindt u in onze webshop?

Wij bieden veel verschillende soorten Goudse kaas aan. Want er zijn niet alleen verschillen tussen Goudse kaas en andere kazen, maar ook binnen de Goudse kaas zelf. Zo hebben we bijvoorbeeld lekkere Goudse belegen kaas. Deze is 16 weken gerijpt en daardoor heerlijk vol van smaak. Maar ook onze jong belegen kaas is erg lekker. Die is slechts 8 weken gerijpt en daardoor nog lekker mild, maar u kunt wel al die heerlijke eigen smaak van de Goudse kaas proeven. Voor de liefhebber van sterke smaken hebben wij een extra oude Goudse kaas. Deze is wel vijf jaar gerijpt en heeft daardoor een erg robuuste structuur. Deze kaas is vooral heerlijk bij een glaasje port! In ons assortiment kunt u ook oude, extra belegen en overjarige Goudse kaas kopen. Bent u zo’n fan van Goudse kaas dat u meerdere Goudse kazen in de shop wilt kopen? Dan hebben wij een heerlijk kaaspakket van Goudse kaas voor u. Deze bestaat uit een Goudse belegen, een Noord-Hollandse extra belegen, een boeren pittige en een Goudse overjarige kaas. Kortom, erg veel verschillende smaken die elkaar goed aanvullen!

Waarom voor onze Goudse kaas shop kiezen?

Onze Goudse kaas shop heeft naast een uitgebreid assortiment ook nog eens een goede service. Want dat vinden wij minstens even belangrijk als goede producten. U bent natuurlijk een echte kaasliefhebber, en wij geven u voordeel als u in één keer veel kaas inslaat. Als u namelijk voor 40 euro aan producten bestelt, kost de verzending voor u in Nederland niets! Kaas is redelijk lang houdbaar, onder andere omdat wij onze kazen vacuüm verpakken. Daardoor blijven de kazen uit onze Goudse kaas shop nog langer houdbaar dan ze eigenlijk al zijn. Als u bovendien voor twee uur ‘s middags bestelt, krijgt u uw bestelling de volgende dag al in huis. U kunt dan gelijk gaan smullen van de bestelde kazen.

Want kazen hebben wij in overvloed. Naast heerlijke Goudse kaas kunt u nog van bijna 300 andere soorten kaas genieten uit onze kaas shop. Met de balk aan de linkerkant kunt u makkelijk navigeren door ons grote aanbod en bijvoorbeeld specificeren op prijs, herkomst en smaak. Vind eenvoudig de kaas die het beste bij u past in onze kaas shop!

Op zoek naar een goede Goudse kaas shop? Zoek niet verder en kijk bij ons!