• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Boerenkaas tegen een lage prijs kopen!

 

Boerenkaas is echte, originele, oer-Hollandse kaas. Deze kaas wordt nog ouderwets op de boerderij gemaakt en heeft daardoor een meer authentieke smaak dan gewone kaas. Boerenkaas kan in allerlei soorten voorkomen, zoals truffelkaas, walnootkaas en extra belegen boerenkaas. Om boerenkaas tegen een lage prijs te kopen bent u bij DeLekkersteKaas.nl aan het juiste adres; bij ons kunt u goedkoop boerenkaas kopen en bij een bestelling van boven de 40 euro zelfs zonder verzendkosten!

Wat is boerenkaas precies?

Er zijn een groot aantal verschillen tussen boerenkaas en kaas uit de fabriek. Ten eerste wordt boerenkaas gemaakt van verse melk. Deze melk is pas de avond tevoren of zelfs diezelfde ochtend van de koe verkregen. Er wordt voor de rest niets met deze melk gedaan, terwijl in de fabriek de melk gepasteuriseerd wordt. Dan wordt de melk verhit tot 65 graden voor vijftien seconden, waardoor enkele bacteriën gedood worden. Ten tweede wordt er in de fabriek ‘gestandaardiseerde melk’ gebruikt. Dit betekent dat het vetgehalte altijd hetzelfde is. Op de boerderij verschilt het vetgehalte van de melk vaak, omdat er niets kunstmatigs met de melk wordt gedaan. Als laatste wordt de boerenkaas, zoals de naam al zegt, op de boerderij gemaakt, grotendeels met de hand. Daardoor is elke boerenkaas anders en heeft deze kaas een originele smaak. Allerlei zaken zoals klimaat, grondsoort, het gras en het veevoer hebben invloed op de smaak van boerenkaas. Het leuke is hierdoor dat u telkens een iets andere kaas eet en de smaak heel bijzonder is. In de fabriek wordt de kaas met een gestandaardiseerd proces gemaakt, waardoor alle kazen op elkaar lijken en ze hun originaliteit missen. Deze kaas smaakt minder lekker, maar heeft een lagere prijs dan boerenkaas. Alleen kaas die op traditionele en gecontroleerde wijze gemaakt wordt mag boerenkaas heten. Als de melk van de kaas gepasteuriseerd is mag de kaas officieel geen boerenkaas heten, maar veel fabrikanten doen dat nog wel.

Koop boerenkaas tegen een lage prijs!

Hoewel de prijs van boerenkaas vaak hoger ligt dan die van fabriekskaas, is boerenkaas dat extra geld zeker waard. U proeft gelijk dat de kaas op authentieke wijze gemaakt is, zonder toevoeging van allerlei geur-, kleur- en smaakstoffen. Bij ons kunt u boerenkaas kopen die bijna direct van de kaasmaker komt. De kaas is dan eigenlijk pas net gemaakt en nog heerlijk vers en smeuïg. Onze boerenkaas heeft een heel schappelijke prijs, waardoor u hem nog beter kunt kiezen in plaats van de fabriekskaas. Allerlei soorten kunt u bij ons kopen, zoals extra belegen, pittig en boeren truffelkaas. Wij houden onze prijs van boerenkaas nog lager door onze speciale verzending. Bij een bestelling van 40 euro of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen! Voor de echte liefhebber van boerenkaas hebben wij een kaaspakket van ruim 2 kilo boerenkaas, waarvan de prijs per kilo nog lager is dan normaal! Kortom, voor boerenkaas met de beste prijs moet u bij ons zijn.

 

Op zoek naar boerenkaas voor een lage prijs? Kijk in onze webshop!