• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hollandse Kaas

100 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Jong Komijn
  Jong Komijn
 2. Maasdammer
  Maasdammer
 3. Graafstroom Jong 48+
  Graafstroom Jong 48+
 4. Graafstroom Jong 48+ Hele kaas
  Graafstroom Jong 48+ Hele kaas
 5. Graafstroom Extra Belegen 48+
  Graafstroom Extra Belegen 48+
 6. Graafstroom Extra Belegen 48+ Hele kaas
  Graafstroom Extra Belegen 48+ Hele kaas
 7. Graafstroom Belegen 48+
  Graafstroom Belegen 48+
 8. Graafstroom Belegen 48+ Hele kaas
  Graafstroom Belegen 48+ Hele kaas
 9. Extra Oude Brokkelkaas
  Extra Oude Brokkelkaas
 10. Goudse Extra Belegen
  Goudse Extra Belegen
 11. Goudse belegen 48+
  Goudse belegen 48+
 12. Goudse Jong Belegen
  Goudse Jong Belegen

100 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hollandse kaas kopen

Hollandse kaas kopen? Dat doet u natuurlijk bij Delekkerstekaas.nl. Wij hebben een uitgebreid kaas assortiment met lekkere Hollandse kaas van eigen bodem. Van jonge kaas en oude kaas, tot aan kaas met toevoeging van speciale kruiden. Er is voor ieder wat wils!

Hollandse kaas staat bij veel liefhebbers bovenaan. Wij Nederlanders zijn echte 'kaaskoppen'  en genieten enorm van een lekker stukje Hollandse kaas. In Nederland zijn nog vele, kleine kaasboerderijen die op ambachtelijke wijze Hollandse kaas maken. Onze Hollandse kaas is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens gezond. Kaas bevat van nature veel calcium en is rijk aan gezonde eiwitten. In onze webshop shopt u voordelig de meest lekkere Hollandse kazen bij elkaar.

Ons aanbod Hollandse kaas wordt speciaal geselecteerd, zodat u alleen kunt genieten van de allerbeste soort. Hollandse kaas kennen we in vele soorten. Bij Delekkerstekaas.nl kunt u dan ook een uitgebreid assortiment aan Hollandse kaas kopen. Van ambachtelijke boerenkaas, Goudse kaas en echte Beemsterkaas tot aan smaakvolle geitenkaas, schapenkaas, pikante kruidenkaas, biologische kaas, komijnekaas en minder vette kaas. De vele verschillende grondsoorten, zoals de ziltige duingrond en de groene kleigrond geven onze Hollandse kaas een variatie aan smaak en geuren. Proef het zelf!

U kunt gemakkelijk Hollandse kaas online kopen. Wij snijden de kaas vers van het mes en verpakken de stukken apart in vacuüm zodat kwaliteit is verzekerd. Kaas kopen via internet is nog veel gemakkelijker dan Hollandse kaas kopen in de winkel.