• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hollandse Kaas

100 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Graafstroom Oud Hele kaas
  Graafstroom Oud Hele kaas
 2. Old Amsterdam
  Old Amsterdam
 3. Beemsterkaas
  Beemsterkaas
 4. Beemsterkaas-Hele kaas
  Beemsterkaas-Hele kaas
 5. Biologische kaas Belegen Kinderdijk
  Biologische kaas Belegen Kinderdijk
 6. Belegen Kaas Kinderdijk 50+-Hele kaas
  Belegen Kaas Kinderdijk 50+-Hele kaas
 7. Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
  Biologische Extra belegen kaas Kinderdijk
 8. Friese Nagelkaas oud
  Friese Nagelkaas oud
 9. Friese Nagelkaas
  Friese Nagelkaas
 10. Rookkaas
  Rookkaas
 11. Oud komijn
  Oud komijn
 12. Belegen komijn
  Belegen komijn

100 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Hollandse kaas kopen

Hollandse kaas kopen? Dat doet u natuurlijk bij Delekkerstekaas.nl. Wij hebben een uitgebreid kaas assortiment met lekkere Hollandse kaas van eigen bodem. Van jonge kaas en oude kaas, tot aan kaas met toevoeging van speciale kruiden. Er is voor ieder wat wils!

Hollandse kaas staat bij veel liefhebbers bovenaan. Wij Nederlanders zijn echte 'kaaskoppen'  en genieten enorm van een lekker stukje Hollandse kaas. In Nederland zijn nog vele, kleine kaasboerderijen die op ambachtelijke wijze Hollandse kaas maken. Onze Hollandse kaas is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens gezond. Kaas bevat van nature veel calcium en is rijk aan gezonde eiwitten. In onze webshop shopt u voordelig de meest lekkere Hollandse kazen bij elkaar.

Ons aanbod Hollandse kaas wordt speciaal geselecteerd, zodat u alleen kunt genieten van de allerbeste soort. Hollandse kaas kennen we in vele soorten. Bij Delekkerstekaas.nl kunt u dan ook een uitgebreid assortiment aan Hollandse kaas kopen. Van ambachtelijke boerenkaas, Goudse kaas en echte Beemsterkaas tot aan smaakvolle geitenkaas, schapenkaas, pikante kruidenkaas, biologische kaas, komijnekaas en minder vette kaas. De vele verschillende grondsoorten, zoals de ziltige duingrond en de groene kleigrond geven onze Hollandse kaas een variatie aan smaak en geuren. Proef het zelf!

U kunt gemakkelijk Hollandse kaas online kopen. Wij snijden de kaas vers van het mes en verpakken de stukken apart in vacuüm zodat kwaliteit is verzekerd. Kaas kopen via internet is nog veel gemakkelijker dan Hollandse kaas kopen in de winkel.