• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
 • Vers van het mes
 • Levering in heel Europa
 • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kruidenkaas

20 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina
 1. Geitenkaas met brandnetel
  Geitenkaas met brandnetel
 2. Fenegriekkaas
  Fenegriekkaas
 3. Boerenkaas met Italiaanse kruiden
  Boerenkaas met Italiaanse kruiden
 4. Mosterd-peperkaas
  Mosterd-peperkaas
 5. Geitenkaas met fenegriek
  Geitenkaas met fenegriek
 6. Geitenkaas met Italiaanse Kruiden
  Geitenkaas met Italiaanse Kruiden
 7. Friese Nagelkaas oud
  Friese Nagelkaas oud
 8. Friese Nagelkaas
  Friese Nagelkaas

20 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Kruidenkaas kopen

Bent u op zoek naar een heerlijke kruidenkaas? Delekkerstekaas.nl biedt een smaakvol assortiment met diverse soorten kruidenkaas. Tijdens de bereiding van kruidenkaas worden specifieke kruiden en specerijen aan de wrongel toegevoegd. Hierdoor krijgt de kaas extra smaak. Zongedroogde tomaten, bieslook, knoflook, tuinkruiden, selderij en brandnetel zijn enkele voorbeelden van dit soort smaakmakers. Wilt u eens iets anders dan de standaard Hollandse-kaas. Maak dan kennis met deze verrassende kaassoorten!

Er bestaan enorm veel soorten kruidenkaas. De besten hebben wij voor u geselecteerd! De kruidenkazen variëren van weinig tot veel kruiden en van zacht tot pikant. Probeer de boeren truffelkaas met stukjes truffel eens of de smaakvolle fenegriek kaas. Houdt u meer van een beetje pit? Dan is de sambalkaas of mosterd-peperkaas (biodynamisch) echt iets voor u. Welke kruidenkaas kiest u?

U kunt voor verschillende gelegenheden kruidenkaas kopen. Het smaakt lekker bij de borrel, op een kaasplankje, op brood en laat zich daarnaast ook goed verwerken in recepten. Geeft u binnenkort een feestje of brunch? Een stukje kruidenkaas scoort altijd. Een kruidenkaas is bovendien ook hartstikke lekker om als kaascadeau te geven.