Hele Kaas kopen

48 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat hele kaas
  Geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat hele kaas
 2. Manchego Don Alvaro DOP
  Manchego Don Alvaro DOP
 3. Brigand hele kaas
  Brigand hele kaas
 4. Manchego don juan hele kaas
  Manchego don juan hele kaas
 5. Wilde Weide kaas hele biologische kaas
  Wilde Weide kaas hele biologische kaas
 6. Overjarige Boerenkaas-hele kaas
  Overjarige Boerenkaas-hele kaas
 7. Belegen hele kaas van de boerderij
  Belegen hele kaas van de boerderij
 8. 20+ pikant hele kaas
  20+ pikant hele kaas
 9. Extra belegen 35+ hele kaas
  Extra belegen 35+ hele kaas
 10. Biologisch Extra Belegen Hele kaas
  Biologisch Extra Belegen Hele kaas
 11. Boeren-Leidse Met Sleutels AOP pikant hele kaas
  Boeren-Leidse Met Sleutels AOP pikant hele kaas
 12. Kaas van de Boerderij Pikant
  Kaas van de Boerderij Pikant

48 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Kaaswiel kopen bij Delekkerstekaas.nl!

Wilt u graag een hele kaas kopen? Dan bent u bij Delekkerstekaas.nl aan het juiste adres. Een hele kaas koopt u gemakkelijk online en met veel voordeel. Bekijk ons uitgebreide aanbod met hele kazen uit het binnen- en buitenland en bestel direct een kaas naar uw smaak. Wilt u graag een buitenlandse zakenrelatie of een familielied in het buitenland verrassen met de lekkerste originele Hollandse kaas? Ook als kaascadeau of bijvoorbeeld als bruiloftsgeschenk kunt u natuurlijk een hele kaas kopen. Uw klant, relatie, vrienden of uw familie zullen zeker verrast zijn. Het kopen van een kaaswiel kunt u zo persoonlijk maken als u wilt. U kunt bijvoorbeeld een hele kaas kopen welke is voorzien van uw bedrijfslogo, maar u kunt ook een foto laten drukken op onze hele kazen. Zo heeft u altijd een bijzonder cadeau en is succes verzekerd.

Een hele kaas kopen, wel zo voordelig!

Het kopen van een hele kaas - of 'kaaswiel' zoals een hele kaas ook wel wordt genoemd - is altijd stukken voordeliger en levert een flinke besparing in uw portemonnee op. Voor echte kaasliefhebbers of mensen met een groot gezin die dol zijn op kaas is het bestellen van een hele kaas dan ook een uitstekend idee. Bij het kopen van een hele kaas kunt u kiezen uit hele kazen van rond de 4 kilo of rond de 12 kilo. In beide gewichtsklassen hebben wij vele uiteenlopende soorten kaas. Wilt u meerdere hele kazen kopen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in dat geval een aantrekkelijke offerte op maat voor u maken.

Onze verschillende soorten hele kaaswielen

Heeft u besloten een hele kaas te kopen voor uzelf of voor een relatie? Dan is de volgende stap het maken van een keuze. Welke kaas gaat het worden? Kiest u voor een heerlijk zachte romige jonge hele Goudse kaas of toch liever een extra oude hele boerenkaas die op traditionele wijze op de boerderij wordt gemaakt? Wij hebben veel verschillende soorten hele kazen, zoals hele geitenkaas, hele kruidenkaas en hele buitenlandse kaas.

Ook in het assortiment:

Hoeveel weegt een hele kaas?

Iedere kaas is uniek en daarom weegt niet iedere kaas hetzelfde. Het gewicht van een hele kaas hangt af van het soort kaas. Een hele kaas weegt vaak tussen de 10 en de 12 kg. In ons assortiment is de hele extra belegen kaas de uitschieter met een gewicht van 23 kg. Echter, zijn er ook kleinere hele kazen beschikbaar. Dit zijn vaak de kazen met bijzondere smaken en vallen onder de vier kilo kazen, perfect formaat kaas om cadeau te doen!