• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Hele Kaas kopen

Kaaswiel kopen bij Delekkerstekaas.nl!

Wilt u graag een hele kaas kopen? Dan bent u bij Delekkerstekaas.nl aan het juiste adres. Een hele kaas koopt u gemakkelijk online en met veel voordeel. Bekijk ons uitgebreide aanbod met hele kazen uit het binnen- en buitenland en bestel direct een kaas naar uw smaak. Wilt u graag een buitenlandse zakenrelatie of een familielied in het buitenland verrassen met de lekkerste originele Hollandse kaas? Ook als kaascadeau of bijvoorbeeld als bruiloftsgeschenk kunt u natuurlijk een hele kaas kopen. Uw klant, relatie, vrienden of uw familie zullen zeker verrast zijn. Het kopen van een kaaswiel kunt u zo persoonlijk maken als u wilt. U kunt bijvoorbeeld een hele kaas kopen welke is voorzien van uw bedrijfslogo, maar u kunt ook een foto laten drukken op onze hele kazen. Zo heeft u altijd een bijzonder cadeau en is succes verzekerd.

Een hele kaas kopen, wel zo voordelig!

Het kopen van een hele kaas - of 'kaaswiel' zoals een hele kaas ook wel wordt genoemd - is altijd stukken voordeliger en levert een flinke besparing in uw portemonnee op. Voor echte kaasliefhebbers of mensen met een groot gezin die dol zijn op kaas is het bestellen van een hele kaas dan ook een uitstekend idee. Bij het kopen van een hele kaas kunt u kiezen uit hele kazen van rond de 4 kilo of rond de 12 kilo. In beide gewichtsklassen hebben wij vele uiteenlopende soorten kaas. Wilt u meerdere hele kazen kopen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in dat geval een aantrekkelijke offerte op maat voor u maken.

Onze verschillende soorten hele kaaswielen

Heeft u besloten een hele kaas te kopen voor uzelf of voor een relatie? Dan is de volgende stap het maken van een keuze. Welke kaas gaat het worden? Kiest u voor een heerlijk zachte romige jonge hele Goudse kaas of toch liever een extra oude hele boerenkaas die op traditionele wijze op de boerderij wordt gemaakt? Wij hebben veel verschillende soorten hele kazen, zoals hele geitenkaas, hele kruidenkaas en hele buitenlandse kaas.

Ook in het assortiment:

Hoeveel weegt een hele kaas?

Iedere kaas is uniek en daarom weegt niet iedere kaas hetzelfde. Het gewicht van een hele kaas hangt af van het soort kaas. Een hele kaas weegt vaak tussen de 10 en de 12 kg. In ons assortiment is de hele extra belegen kaas de uitschieter met een gewicht van 23 kg. Echter, zijn er ook kleinere hele kazen beschikbaar. Dit zijn vaak de kazen met bijzondere smaken en vallen onder de vier kilo kazen, perfect formaat kaas om cadeau te doen!