In de webshop van De lekkerstekaas.nl bieden we naast losse exclusieve kazen, ook combinaties van verschillende kazen aan voor kaasplateaus. Daarbij kunt u ook nog eens speciaal kaasgereedschap kopen, zodat u uw familie, vrienden of gasten een complete kaasplateau kunt serveren. In dit blogartikel kijken we naar ons basis kaasplateau.

Voor 5 of 30 personen

Een basis kaasplateau bestaat bij De lekkerstekaas.nl uit 3 verschillende kazen. Dit betreft de Délice des Crémiers, de Reblochon de Savoie AOC en de Fourme Ambert. Deze drie kazen kunt u samen kopen voor een kaasplank voor een verschillend aantal personen. We bieden deze basis kaasplateau aan voor zowel 5 als 30 personen. Dus heeft u vrienden die komen eten? Of wordt er een personeelsfeest gehouden? Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons kaasplateaus bestellen.

Kaas voor kaasplateau | De lekkerstekaas.nl

Délice des Crémiers

Deze Franse kaas is een heerlijke zachte kaas, afkomstig uit de Bourgogne. Dit kaasje is verrijkt met crème fraîche. Dit zorgt voor een zachte en romige smaak, welke opgefrist wordt door een beetje zuur. We raden deze kaas zeker aan voor beginnende kaaseters.

Reblochon de Savoie AOC

Deze Franse kaas is afkomstig uit de 13e eeuw. Zelfs eeuwen na de ontdekking, geniet men nog steeds volop van deze kaas. Het is een zachte kaas met een frisse en nootachtige smaak.

Fourme Ambert

Deze kaas komt uit bergachtige gebied in de Puy-de-Dôme, genaamd Saint-Just. Deze milde blauwschimmelkaas is niet geperst, waardoor er luchtbellen in de kaas ontstaan. Ook deze kaas is zeer geschikt voor beginnende kaaseters.

Kaasgereedschap erbij?

Uw kaasplateau wordt helemaal compleet met het kaasgereedschap van Boska. Deze bieden we aan in onze webshop. Zo bieden we diverse messen aan, bijvoorbeeld een mes voor zachte kaas of een mes voor harde kaas. Voor iedere kaas hebben we dus het geschikte mes. Ook kunt u bij ons terecht voor een robuuste kaasplank met een doorsnede van 40 cm.

Neem snel een kijkje in de kaasshop van De lekkerstekaas.nl voor een heerlijke basis kaasplateau of voor het beste kaasgereedschap.